106-річна американка, яка довгий час пояснювала своє довголіття тим, що щодня випивала холодного пива, була здивована доставкою її улюбленого напою до Дня народження.

Про це пише 7news, посилаючись на NBC Health.

За словами 106-річної Маргарет Ділулло, вона вже не пам'ятає, коли почала щодня насолоджуватися келихом табору Yuengling.

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

"Кажу вам, з того моменту, як я почала його пити, я ніколи не пила іншого", - сказала Ділулло, додавши, що її улюблена нотка напою - легка гіркуватість, яку вона не може знайти в інших сортах пива.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

На честь 107-го дня народження Ділулло з Пенсільванії пивоварня здивувала її вантажівкою, повною її улюбленого напою.

"Це було чудово. Я не очікувала, що велика вантажівка під'їде до будинку моєї дочки. Це був чудовий сюрприз. Думаю, це буде найбільшим сюрпризом у моєму житті. Це був мій день. Не можу повірити, що щось могло б це перевершити" , - захоплюється іменинниця.

Деббі Юенлінг, одна з чотирьох членів сім'ї у шостому поколінні, яка випускає пиво марки Yuengling, сказала, що була рада здивувати довгожительку.

"Ми хотіли зробити її свято особливим... Ми хотіли, щоб у неї було хоча б на одне пиво більше, ніж за кожен рік її життя. Ми підігнали вантажівку з пивом до неї з усією її родиною та сусідами", - зазначила власниця компанії .

У майбутньому жінка похилого віку планує зберегти свою традицію випивати келих пива на день.

"Поки зможу, буду. У мене достатньо пива на все життя" , - впевнена Ділулло.

Нагадаємо, що дівчина перед весіллям помилилася номером та написала іншому чоловікові: отримала гроші просто так.

Раніше ми повідомляли, що дівчина прийшла до університету і показала всім викладачам свої страждання: "Треба багато разів".