Популярна українська блогерка Анастасія Покрещук стала популярною завдяки своїм вилицям і незвичайному зовнішньому вигляду, і, прагнучи зберегти титул "найбільших вилиць". Модель часто проходить косметичні процедури, зізнаючись, що "збилася з рахунку", скільки процедур вона зробила насправді.

Про це пише The Mirror.

Анастасія Покрещук. Фото: Instagram
Анастасія Покрещук. Фото: Instagram

Дівчина шокувала свою аудиторію кадрами з лікарні, на яких вона тримає рентгенівські знімки.

Автори публікації зазначають що Анастасії діагностували кісту, тож дівчина прийшла жо свого лікаря для того, щоб обговорити план подальшого лікування.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Анастасія Покрещук. Фото Instagram
Анастасія Покрещук. Фото Instagram

"Тепер ви знаєте про мене все. І послухайте мого супергінеколога [...] про гормональні порушення. Це можна вилікувати і виправити", — зазначає модель.

Анастасія розповідає, що після видалення кісти їй будуть робити ще одну операцію, для того щоб "виправити" дисплазію, яка спричиняє збільшення аномального росту клітин і вважається передраковою, але не завжди переростає в хворобу.

Анастасія Покрещук. Фото: Instagram
Анастасія Покрещук. Фото: Instagram

Дівчина не згадувала про те, чи пов'язані її проблеми зі здоров'ям із пристрастю до "ін'єкцій краси".

За її словами, вона не може виносити дитину з "різних причин".

Нещодавно синьоволоса модель розповіла про свою боротьбу з безпліддям в одному з подкастів і сказала, що з "різних причин" вона не може виносити дитину.

Настя Покрещук, кадр з відео
Настя Покрещук, кадр з відео

Анастасія вперше почала робити косметичні та хірургічні процедури із 26 років. Окрім своєї одержимості великими скулами, вона також встановила вініри, грудні імплантати та зробила ін'єкції ботоксу в лоб.

Нагадаємо, ми писали, що "Пацанка" Покрещук відмовилася показувати свого коханця, але подарунком похвалилася: "Щоб не наврочили".

Як повідомляв "Знай.ua" у "пацанки" Покрещук після чергової операції дещо випало між ніг: "Вже нема чого кроїти, до піз** дісталася".

Також "Знай.ua" інформував, блогерка Покрещук "у маренні" розповіла про свій перший сексуальний досвід: "Не відчула, як воно порвалося".