Роман Романов - колишній генеральний директор "Укроборонпрому", який очолював державний концерт протягом чотирьох років, від початку агресії РФ (2014-2018 рр.)

Після того, як людина залишає високу посаду, не завжди відомо, чим вона займатиметься надалі. Однак у цьому випадку інформація є. Forbes Україна повідомляє, що Романов заснований завод із виробництва бруківки. І багато хто може бути здивований цьому, тим більше, в умовах повномасштабної війни, статут про мільйонні тендери на ремонт тротуарної плитки. Проте ексгендиректор "Укроборонпрому" зробив це не на Батьківщині, а у США.

Укроборонпром, фото: Facebook
Укроборонпром, фото: Facebook

"Неподалік лижного курорту Поконо, за понад 100 км від Нью-Йорка, четверо українців заснували індустріальний парк Pocono Industrial. У липні на території кластера запрацював перший резидент - завод з виробництва бруківки", - заявляє джерело. .

Ділянка була придбана ще 2021 року з партнерами. Його площа становить 22 гектари, ціна - 1,25 млн. доларів. І куплено він досить грамотно, тому що радоям знаходяться поклади щебеню, який і використовується при виробництві бруківки.

Популярні новини зараз
Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші
Показати ще

Побита бруківка в Київському крематорію. Фото: скрін відео
Побита бруківка в Київському крематорію. Фото: скрін відео

Вартість самого проекту будівництва заводу складає 15 мільйонів доларів, Роман Романов з іншими підприємцями вклали 3 з них, решту залучено за спеціальною програмою.

Сам ексгендиректор "Укроборонпрому" відповідає за виробничі процеси.

Нагадаємо, вся нерухомість Марченка та Медведчука досі перебуває у їхній власності.

Як повідомляв "Знай.uа", у Кличка за 7 мільйонів перетворять туалети на укриття: залишилося зробити платний вхід

Знай.ua писав, чиновники США та ЄС почали обговорювати тему мирних переговорів України з РФ - американські ЗМІ