Київський міжнародний інститут соціології нещодавно розповсюдив інформацію про свіжі дані, що стосуються настроїв жителів Києва. Вони були опитані з приводу їхнього вибору на пост міського голови, якби вибори відбулися найближчим часом.

"Наразі офіційно мерські вибори у столиці не анонсовані, і не визначено, хто міг би вступити в боротьбу за кермо міста. Учасникам опитування було запропоновано вибрати з списку дев'яти кандидатур, потенційних претендентів на цю роль", - зазначили у КМІС.

Згідно з отриманими даними, лідером за популярністю залишається чинний мер Києва Віталій Кличко.

За ним з майже однаковою кількістю прихильників ідуть Андрій Іллєнко, Ірина Верещук та Микола Томенко.

опитування КМІС
опитування КМІС

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

"При цьому варто врахувати, що майже третина опитаних - 29% - не виявили бажання брати участь у виборах або ж не змогли визначитись з вибором", - підкреслюється у звіті.

Дослідження було здійснено за допомогою телефонних інтерв'ю з 805 учасниками, які представляли всі райони Києва. Опитані були дорослі особи віком від 18 років, зареєстровані та проживаючі у столиці на момент проведення опитування. Помилка вибірки у звичних умовах не перевищує 3,5%.