Ще на початку вересня цього року, щоб бізнесмен з Одеси Борис Кауфман раптово не скористався закордонним паспортом, НАБУ та САП організували йому повторний арешт і знову відправили його до СІЗО. Причина – присвоєння комунального майна аеропорту "Одеса" на 2,5 млрд. грн.

Проте практично через два місяці "почали відбуватися дивовижні речі" у Вищому антикорупційному суді.

Про це пишуть автори Telegram-каналу "Всі ходи записані", де публікують компромат на політиків, олігархів, чиновників та бізнесменів.

фото LIGA.net
Борис Кауфман

"У Вищому антикорупційному суді відбуваються дивовижні речі. Надійно (як здавалося) посаджений у СІЗО у справі про захоплення одеського аеропорту бізнесмен Борис Кауфман зміг вийти на волю.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Публікація "Всі ходи записані", скріншот: Telegram
Публікація "Всі ходи записані", скріншот: Telegram

Слідчий суддя Ярослав Шкодін вирішив, що раніше прийняті ним доводи прокуратури про необхідність утримання Кауфмана під вартою, вже не є досить обґрунтованими і просто відпустив його. Раніше цей же суддя з прізвищем, що дуже говорить, повернув Кауфману закордонний паспорт", — пишуть автори Telegram-каналу "Всі ходи записані".

Одеський аеропорт, фото: Телеграм-канал "IN UA"
Одеський аеропорт, фото: Телеграм-канал "IN UA"

За інформацією НАБУ та САП, заволодіти аеропортом "Одеса" збиралася група осіб у складі бізнесмена Бориса Кауфмана, "вирішили" Алекса Боруховича (якого плутають з Олександром Грановським) та ексмера Олексія Костусєва.

Нагадаємо, допоміг виїхати нардепу Трухіну: претендент на посаду Закарпатської ОВ Мирослав Бєлецький "засвітився" у ще одній сфері.

Раніше повідомлялося, що заступнику Кличка Петру Оленичу повідомили про підозру - віддав частину парку під забудову і думав, що прокотить.

Також, "Законсервують" майже за 29 мільйонів гривень: у Чернігові хочуть закрити фасадом пам'ятку культури.