Українка, яка зараз перебуває у Берліні, Німеччина, розповіла про те, як вона стала жертвою насильства з боку лікаря.

Їй дуже соромно ділитися подробицями, але про це має дізнатися якнайбільше людей. Вона зазначила, що все почалося з візиту до ортопеда, за допомогою з МРТ через проблему з попереком — надломанний хребет та грижа.

Лікарня, скріншот: Youtube
Лікарня, скріншот: Youtube

"Лікар почав говорити, що у мене кривий куприк і його треба виправити, зробити операцію, або він може виправити сам. Я запитала, як саме? Він сказав, що процедура неприємна і робиться через задній прохід, не хвилюйся, зроблю укол. Мої питання щодо попереку він ігнорував, переконуючи, що процедура важлива, бо буде гірша", - заявляє українка.

Звісно, ​​вона погодилася, бо довірилася лікареві. Він після цього поцікавився, чи вона розмовляє російською мовою, розповідаючи про поїздку з Москви до Києва. Жінка в цей момент напружилася, коли дізналася, що він окупант.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Після цього сталося те, чого вона не очікувала. Він засунув пальці в її задній прохід і сильно придавив спину. Українка відчула нестерпний біль, начебто їй хребет зламали. Потім повторив процедуру і лише наприкінці зробив укол, який саме невідомо.

Українка у Німеччині, скріншот: Instagram
Українка у Німеччині, скріншот: Instagram

"Він повторював, що я маю розслабитися. Знову засунув пальця і ​​тут різко зайшла медсестра, він різко витяг пальця (я в шоці, тому що він наче злякався). Потім сів за комп'ютер і я помітила, як він постійно нюхає свої пальці. Я зрозуміла, тут щось не те", - розповіла вона.

Однак і на цьому історія не закінчилась. Адже якщо спочатку він говорив, що процедура одноразова, незабаром заявив про необхідність повторного "втручання". Підійшов до неї, попросивши вкотре подивитися "проблему", але був уже без рукавичок. І поліз до неї в промежину, додавши, що наступного разу він її заспокоюватиме саме так.

Усе закінчилося тим, що її забрали до лікарні, туди приїхала поліція, взяла аналізи на експертизу, спідню білизну. Дівчина написала заяву, але деталей поки що немає.

@mariia_kartuzkova

🆘ПРОШУ РОЗГОЛОСУ І РЕПОСТУ‼️ Мені соромно про це говорити, але мовчати не можу. Вчора 6.11.2023 в Берліні, я стала жертвою се🔞суального домагання. Візит до ортопеда закінчився жахом. Звернулась за допомогою з МРТ, як мені бути з попереком, бо в мене спондилолістез(надламаний хребет і грижа) лікар почав казати, що в мене кривий куприк і його треба виправити, зробити операцію, або він може виправити сам. Я спитала як саме? Він сказав, що процедура неприємна і робиться через задній прохід, не хвилюйся, зроблю укол. Мої запитання стосовно попереку він ІГНОРУВАВ, переконуючи, що процедура важлива, бо буде гірше. Я дура погодилась, бо лікар знає краще. Він спитав мене, чи говорю я на російській і почав на рос. розповідати, що колись з Москви приїжджав до Києва. Я напряглась почувши, що він з Росії. Потім він мені засунув пальця в задній прохід, сильно придавив спину, нестерпний біль, наче мені зламали хребта, ще раз, сунув палець туди-сюди, а після цього зробив укол (що дивно, чому не перед процедурою) що він вколов, я не знаю. Він повторював, що маю розслабитись. Знову засунув пальця і тут різко зайшла медсестра, він різко витягнув пальця (я в шоці, бо він наче злякався). Потім сів за компʼютер і я помітила, як він постійно нюхає свої пальці😖. Я зрозуміла, тут щось не те. Сказав, я маю прийти на повторну процедуру, я здивувалась, бо він казав, це робиться 1 раз, але наступного разу він мене розслабить сам, що б я не напружувалася. Я спочатку не зрозуміла. Він знову підійшов, каже я ще раз гляну. Він був вже без перчаток, почав масажувати мої геніталії і каже: ось так я розслаблю тебе наступного разу! Я дуже злякалася і не знала, що робити, був шок. Я подзвонила хазяйці, вона одразу забрала мене в лікарню,туди приїхала поліція, взяли аналізи на експертизу, забрали мою білизну, написала заяву. Чим це закінчиться, не знаю, мені страшно, але мовчати не можу, бо це може статися з кожною з нас. Відчуваю нестерпний душевний біль і приниження. Я прошу максимального репосту, що б якомога більше дівчат бачили це і були дуже обережними і не боялися мовчати, тому що це має бути покарано!

♬ оригінальний звук - mariia_kartuzkova

Нагадаємо, Фаріон знову озброїлася на бійців ЗСУ: "До пуйлу марш"

Як повідомляв "Знай.uа", "ти що, не мужик?": у Хмельницькій області призовника силою витягували з лікарні у військкомат

Знай.uа писав, священик образив матір захисника: "Ну й що, що син загинув"