У розпал війни, коли нашим військовим катастрофічно не вистачає коштів на зброю, бронежилети та дрони, чиновники Київської області "деребанять" місцевий бюджет. Стало відомо, що Вишнівська міська рада хоче відновити занедбане приміщення та зробити із нього ЦНАП за...193 мільйони гривень.

Про це йдеться на сайті Prozorro.

Переможцем тендеру стало ТОВ "Максима Буд" , яке погодилось виконати ремонтні роботи за 193 245 882 грн (5 млн.доларів).

При цьому 128,5 млн виділять на будівельні роботи та заробітну плату, ще 7 млн підуть на покриття ризиків та інфляційний втрат. Решта коштів піде на устаткування та споату податків.

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти
Показати ще

Реконструкція приміщення повинна бути завершена до кінця 2024 року.

ЦНАП. Фото: скрін youtube
ЦНАП. Фото: скрін youtube

Багато українців поскаржились до Держспоживслуби на дану закупівлю, як на недоцільну витрату бюджету країни у розпал війни.

Люди пишуть про те, що це приміщення перебуває у аварійному стані та потребує лише знесення. Також мешканці регіону скаржаться на те, що в той час як в області не вистачає шкіл та укриттів для дітей і вони навчаються у 2-3 зміни, влада "спускає" мільйони гривень на неактуальну у військовий час реконструкцію.

Нагадаємо, раніше хотіли зняти мультик за 5 млн: ДП "Ліси України" витратить майже 19 млн на закупівлю телефонів

Раніше ми писали про те, що навіть поліція не дотрималася: Одеська мерія купує "золоті дерева" за 6 млн гривень

Як повідомляв Знай.ua, Мінкульт витратив більше 60 млн грн на англомовне видання: його ніхто не читає