Мобільний оператор "Київстар" оголосив "дні халяви" у листопаді. Абоненти зможуть лише за 1 гривню отримати безлімітний інтернет та дзвінки без обмежень. Про це йдеться на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі facebook.

"Київстар" регулярно радує абонентів цікавими акціями, які дають змогу заощадити на зв'язку та навіть отримати приємні подарунки. Цього разу мобільний оператор розповів, як отримати інтернет та дзвінки без обмежень лише за 1 гривню.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Так, у "Київстар" заявили, що продовжують акцію "Щасливий день" до 30 листопада. В рамках послуги абоненти один раз на тиждень можуть підключити безліміт практично задарма. Активувати послугу можна через мобільний додаток оператора.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Підключайте цю послугу в додатку Мій Київстар та користуйтеся безлімітним мобільним інтернетом та дзвінками в мережі протягом одного дня. Активувати акцію можна лише за 1 грн один раз на 7 днів", - йдеться у повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Терпіння лопнуло": українка за гроші отримала від "Київстар" жахливий інтернет та хамство у подарунок.

Також наш портал інформував, абоненти скаржаться, що "Київстар" навмисно "годує" хибною інформацією: через помилку послуга буде недоступною.

Крім того, ми писали, "Київстар" порадував українців мегавигідним тарифом: цілий комплект послуг за доступною ціною.