Відомий український екстрасенс вирішив зробити невеликий розклад на те, на що очікувати представником деяких знаків зодіаку в грудні 2023 року.

Цього разу стало відомо, чого чекати Овнам, Тельцям та Близнюкам уже за кілька днів. Це досить сильний місяць, коли треба підбивати якусь грань.

Українці взимку, фото Знай.ua
Українці взимку, фото Знай.ua

Овен

У грудні їм радять написати на листку або в нотатках те, що їм потрібно зараз найбільше зараз. Це стосується навіть списку продуктів, які потрібно купити в магазині. На початку місяця ви відчуватимете, ніби щось відбувається незрозуміле, а ближче до кінця місяця ви відчуєте вже всю силу та енергію. У любовному плані варто постаратися, щоб зберегти все в тому ж руслі, адже місяць морально складний, коли підбиваються підсумки. Щодо роботи, тут все стане на свої місця. Карти показують, що Овни визначаться, чи подобається вам ваша робота, чи настав час рухатися далі.

Овен, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць
Показати ще

Телець

Гороскоп для цього знаку зодіаку дуже важкий. Представники максимально не в ресурсі, адже витрачають чинність на інших. Не можна займатися самоаналізом, тому що можна загнати себе в ще глибшу яму. У любовному плані знову не ваш місяць, адже більше буде міркувань про інше. У січні все вже налагодиться, тож будьте готові до припливу позитиву. Після чорної смуги завжди настає біла.

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Близнюки

Готуйтеся приймати позитивні аспекти, на які ви заслуговуєте. Всесвіт максимальний буде до вас прихильний. Але, не можна в жодному разі сильно ділитися цими подарунками долі з іншими, тому що можна залишитися ні з чим. У любовному плані самотнім Близнюкам варто зрозуміти, чи вам це потрібно насправді. Але в жодному разі не можна відмовлятися від побачень, адже це може кардинально змінити вашу долю.

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Нагадаємо, що 2024 стане роком щастя для 4 знаків Зодіаку: Зелений Дракон не поскупиться на гроші і любов для них.

Раніше ми повідомляли про гороскоп на листопад-2023 для всіх знаків Зодіаку: здійснення мрій Водоліїв, складності Овнів і штиль Терезів.