Ціни в Україні ростуть невпинно, і деякі люди просто не встигають за ними слідкувати. Але деякі продукти мають тенденцію до зниження ціни.

Цукор, макарони та гречка – досить популярні продукти, адже з них складається більша частина раціону українців. Наприкінці листопада вартість продуктів оновилися.

Цукор

Цукор, наприклад, за останній місяць став дешевший майже на 2 гривні. У минулому місяці кілограм цукру коштував 34,38 гривні за кілограм, а у цьому місяці став 32 гривні. У деяких супермаркетах взагалі можна знайти ще дешевший – у Варусі кіло цукру буде коштувати 29 гривень за кілограм.

Ціни на цукор. Фото: скрін Мінфін
Ціни на цукор. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Гречка

Гречка також має позитивну динаміку у ціні. У минулому місяці за кілограм гречки потрібно було віддати 35,12 гривень за кілограм, а у цьому 29,57 гривень. В Ашані кілограм гречки буде коштувати найдешевше – 27 гривень.

Ціни на гречку. Фото: скрін Мінфін
Ціни на гречку. Фото: скрін Мінфін

Макарони

Якщо взяти найпопулярніші макарони, то це макарони пір’я та вермішель коротка. 1 кілограм Пір’я в Ашані можна придбати за 35,90 гривень, а коротка вермішель буде вартувати 32,30. В Метро ціни нижчі майже на 10 гривень. Упаковка звичайних макаронів пір’я там буде коштувати 24,60, на коротку вермішель також буде діяти така ціна. Новус пропонує трохи інші ціни – пір’я там коштує 24,89 гривень, а звичайна коротка вермішель – 25, 29. Варус пропонує лише макарони пір’я, кілограм яких можна придбати за вигідною ціною – 24,40.

Ціни на макарони. Фото: скрін Мінфін
Ціни на макарони. Фото: скрін Мінфін

Нагадаємо, портал Знай інформував, Ашан, Метро та Варус оновили ціни на мандарини, апельсини та лимони

Раніше на порталі Знай повідомлялося, карпові знижки та оселедцеві сюрпризи: в Україні оновили ціни на улюблені морепродукти

Також, наш портал інформував, залишилося обрати щось солоденьке: супермаркети оновили ціни на каву, чай та сік