Гроші на важку зиму: українцям виплатять майже по 11 000 гривень

Українцям допоможуть пройти важку зиму та нададуть фінансову допомогу у розмірі 10 800 гривень на особу. Виплати пропонує глобальна християнська організація World Vision. Про це інформує Департамент праці та соціального захисту населення м. Миколаєва.

World Vision відкриває реєстрацію на фінансову допомогу для українців, які мешкають у Миколаївській області. Сума виплати за весь період – 10 800 гривень на особу. Допомога виплачується протягом 3 місяців – по 3600 гривень.

Подати заявку на виплати можуть особи, у тому числі ВПО, які не отримували допомогу від інших організацій та World Vision протягом останніх 3 місяців.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів
Показати ще

Українцям варто готуватися: комунальні тарифи зростатимуть, що подорожчає

Українцям настав час готуватися до того, що комунальні тарифи почнуть підвищувати. Йдеться про послуги, на основі яких запроваджено мораторій. На цьому наголосив голова Спілки споживачів комунальних послуг України Олег Попенко у своєму telegram-каналі.

Олег Попенко звернув увагу на прогноз Національного банку, за яким українцям незабаром може загрожувати підвищення тарифів на комунальні послуги.

"Українцям слід готуватися до підвищення житлово-комунальних послуг, на основні з яких запроваджено мораторій. Водночас, питання зростання цін цього року не розглядається, хоч і створює високі загрози для ринку енергоресурсів”, - йдеться у повідомленні.

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

Комунальники вимагають платити за гарячу воду навіть при користуванні бойлером: "Творіть неподобство"

Українці скаржаться, що їм приписують борги за гарячу воду, при тому, що вони роками користуються бойлером. Про це свідчать коментарі на facebook-сторінці Комунального концерну "Центр комунального сервісу".

Українець закликав списати борг за гарячу воду, яку йому незаконно нарахували. За його словами, він не користується послугою, оскільки має бойлера. Показник на лічильнику той самий уже кілька років.

"Хочу оскаржити борг, який ви друкуєте в квитанціях, якого в мене фактично немає. Це стосується нарахувань щодо споживання гарячої води. В мене бойлер. Тобто мережевою гарячою водою я не користуюсь”, - написав споживач.

Тариф на воду. Фото: скрін
Тариф на воду. Фото: скрін

Мокрий сніг, сльота, морозні дощі: погода на вихідні змусить вас сидіти вдома

Українська метеорологіня Наталка Діденко продовжує прославлятися своїми точними прогнозами погоди, і цього разу вона попереджає нас про активний циклон, що наближається.

Зимові умови можуть бути вкрай мінливими та іноді непередбачуваними. Вони можуть піднести нам як гарні снігові пейзажі, так і складності у повсякденному житті.

Ці вихідні будуть насичені сюрпризами від природи, тому краще підготуватися заздалегідь. Це не той момент, щоб ігнорувати погодні прогнози.

Українці взимку, фото Знай.ua
Українці взимку, фото Знай.ua

"У це важко повірити...": де зараз знаменитий Вадим Титушко

Вадим Тітушко – чиє прізвище стало основою для нового терміну "тітушки", воює на фронті.

Наразі чоловік служить у складі 72-ї бригади "Чорні Запорожці". Фотографію з Тітушком та відповідний підпис виклав військовий, пластун Юрій Юзич.

"Десятиліття Революції Гідності буде не повним, без розуміння одного важливого факту. Де зараз Вадим Тітушко, чиє прізвище додало українською мовою новий термін? І в інших мовах, підписав фото Юзич.

Вадим Тітушко, фото з соцмереж
Вадим Тітушко, фото з соцмереж