Колишній керівник ресторану "Велюр" Сергій Вакальчук минулого року придбав будинок із басейном, квартиру та навіть дорогий мікроавтобус. Відомо, що раніше цей ресторан належав народному депутату Миколі Тищенку.

За інформацією Bihus.Info, ексдиректор ресторану став власником цих дорогих речей 17 червня влітку 2022 року.

"Всю згадану нерухомість оформили на екскерівника ресторану Тищенка протягом півгодини", — йдеться в джерелі.

Сергій Вакальчук / фото: Bihus.Info
Сергій Вакальчук / фото: Bihus.Info

Наприклад, будинок у Козині з чотирма спальнями та басейном коштує дуже багато грошей - від $888 тисяч до $1,8 мільйона. Також він отримав квартиру площею 100 м² та мікроавтобус Mercerdes-Benz V250 за більш ніж $50 тисяч.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Будинок у Козині / фото: Bihus.Info
Будинок у Козині / фото: Bihus.Info

Однак, згідно з джерелом, Сергій Вакальчук до повномасштабного вторгнення проживав неподалік Києва у квартирі одного з житлових комплексів у Чайках і не мав офіційного доходу, достатнього для таких покупок.

Квартира Сергія Вакальчука / фото: Bihus.Info
Квартира Сергія Вакальчука / фото: Bihus.Info

У своєму повсякденному житті він їздив на Opel Vectra 2008 випуску, а його дружина володіла Opel Corsa 2017 випуску.

"Цей мікроавтобус вже з 1 жовтня 2022 р. почав світитися в публікаціях Миколи Тищенка та його дружини в соцмережах. Тищенко їздив їм на деокуповані райони Харківщини та Херсонщини, з візитом до шахрайських кол-центрів у Києві, а також з перевіркою пішохідного переходу в Ужгород”, — повідомляє портал.

Микола Тищенко у Mercerdes-Benz V250 / фото: Bihus.Info
Микола Тищенко у Mercerdes-Benz V250 / фото: Bihus.Info

Журналісти не змогли знайти Сергія Вакальчука за відомими адресами, щоб поставити йому запитання. Навіть його будинок у Козині залишився порожнім. Микола Тищенко, який пов'язаний із цими покупками, ніяк не прокоментував цю заяву.

Також наш портал інформував, "локшина вухам не вірить": комік з "Квартал 95" висміяв появу путіна на Саміті G20

Раніше ми писали про те, що Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе пораділа вагітному животику: "Ось такі приємні..."