Загадкові "подарунки": як колишній директор ресторану Тищенко отримав майно на $1 млн

Колишній керівник ресторану "Велюр" Сергій Вакальчук минулого року придбав будинок із басейном, квартиру та навіть дорогий мікроавтобус. Відомо, що раніше цей ресторан належав народному депутату Миколі Тищенку.

За інформацією Bihus.Info, ексдиректор ресторану став власником цих дорогих речей 17 червня 2022 року.

"Всю згадану нерухомість оформили на екскерівника ресторану Тищенка протягом півгодини", — йдеться у джерелі.

Тищенко и Гончаренко, фото: Telegram
Тищенко и Гончаренко, фото: Telegram

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Сонячна буря викликає масштабний збій енергосистем: постраждає вся планета Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

Українці знайшли у підвалі 500-кілограмову російську бомбу: дивом не розірвалася

Російські окупаційні війська не припиняють щоденних обстрілів Донеччини. 26 листопада під час чергової атаки на Торецьк було пошкоджено двоповерховий житловий будинок.

З-під його завалів рятувальники отримали пораненого чоловіка, а у підвалі виявили не розірвану 500 кілограмову авіабомбу.

За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, російські літаки атакували Торецька в обід. Частково зруйнований будинок впав, придушивши під уламками місцевого жителя.

Авіабомба, що не розірвалася, фото: Facebook
Авіабомба, що не розірвалася, фото: Facebook

Радник керівника ВП Лещенко після музичної тусовки закликає мобілізувати молодих хлопців

Цинізм українських чиновників часом надто зашкалює. Радник керівника Офісу президента України Сергій Лещенко нещодавно заявив про те, що потрібно активніше мобілізувати молодь, тому що її "багато в клубах та спортзалах", а сам досить часто розважається за пультом діджея.

Про це розповів харківський журналіст та волонтер Павло Федосенко у своєму Telegram-каналі.

Він опублікував 2 відео з Лещенка, які викликають десонанс та хейт у головах українців.

Сергій Лещенко. Фото Instagram
Сергій Лещенко. Фото Instagram

Платіжки знизяться на 400 гривень: у ДТЕК розповіли як це можна зробити

Використання чималої кількості приладів зростає з настанням холодної пори року. Це може бути бойлери, обігрівачі, кондиціонери.

Ці прилади споживають велику кількість електроенергії, що впливає на суму у платіжках. Експерти дали інструкцію, як навіть за таких умов заощадити електроенергію та менше платити за комунальні послуги.

Про це ДПЕК "Київські електромережі" розповіли на своїй офіційній сторінці. Заощадити допоможе спеціальний лічильник, що має вигідний тариф "День/Ніч". Згідно з ним, з 23 години до 7 години ранку кіловат години коштуватимуть менше на 50%.

Платіжка за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжка за комуналку. Фото: скрін youtube

Стосується всіх, хто користується газом: комунальники звернули увагу на поломку, яка може коштувати життя

Будь-яка поломка будинку приносить дискомфорт. У зимовий період це може заважати повноцінно зігрітися, приготувати їжу та стати небезпекою для мешканців будинку.

Для профілактики поломок слід проводити обстеження обладнання міжсезоння. Про це розповіли у Харківській філії "Газсети".

Куди звертатись у разі несправності газових приладів.

Показники лічильника. Фото: скрін youtube
Показники лічильника. Фото: скрін youtube