"Сиди рівно, не рипайся": активісти шукають "вирішенню" ряжених здирників Карена Мелькулова, який працює на росію

Відомий український активіст та ветеран Олег Симороз, який у своїй діяльності викриває справжніх ворогів українського суспільства, знову нагадав про "титушки" біля підземних переходів та їх "рішалі" Карене Мелькумова.

На цей раз Олег уже не публікує інформацію про сутички та нападки даних "титушек" і не розповідає, що ці люди під прикриттям військової форми ЗСУ збирають гроші з простих людей для своїх потреб. Цього разу Олег заявив, що Карена вже шукають, щоби відновити справедливість.

Про це пише ветеран та активіст Олег Симороз у мережі X, де просить допомогти знайти цього Карена.

Пошук Карена Мелькумова, скріншот: X
Пошук Карена Мелькумова, скріншот: X

Популярні новини зараз
Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних
Показати ще

Грудневі надбавки: хто із пенсіонерів отримає приємний бонус до пенсії

Деякі пенсіонери, окрім основної виплати, мають право на надбавки. Бонуси до пенсії чи оформляються за заявою українця, чи призначаються автоматично. На які надбавки можуть розраховувати пенсіонери у грудні 2023 року, повідомляє "24 Канал".

Пенсіонери, які досягли відповідного віку, матимуть змогу отримувати у грудні вікові надбавки. Ця доплата надходить разом із пенсією.

Розмір надбавки залежить від віку пенсіонера. Так, українці віком від 70 до 74 років одержують додатково 300 гривень. Старші - від 75 до 79 років, можуть розраховувати на 456 гривень. Найбільше отримують пенсіонери, які подолали позначку у 80 років - 570 гривень.

задоволені пенсіонери
задоволені пенсіонери

Поліпшені графіки відключень вже готові: директор Yasno відповів чи чекати відключення світла у морози.

В Україні залишаються знеструмленими деякі населені пункти. Це пов'язано з поганими погодними умовами, що вирували напередодні.

Генеральний директор компанії "Yasno" Сергій Коваленко в ефірі телемарафону розповів, чи загрожує колапс із погодою відключенням світла.

За його словами, для можливих відключень враховуватиметься ситуація по всій країні. Після початку війни ми стали дефіцитною державою. Це стосується пікових годин споживання у різні сезони.

Робота без світла. Фото: скрін youtube
Робота без світла. Фото: скрін youtube

Гороскоп на грудень-2023 для всіх знаків Зодіаку: чорна смуга Овнів, удача Стрільців та зміни Водоліїв

Незважаючи на холодний зимовий пейзаж, планети у грудні обіцяють яскравий та насичений період. Навіть земний Меркурій у Козерозі з 1 по 22 грудня не загасить творчу енергію.

Гороскоп на грудень 2023 року розповість кожному знаку зодіаку про найважливіші моменти, на які слід звернути увагу.

Гороскоп. Фото: youtube
Гороскоп. Фото: youtube

В українки у Швейцарії відібрали дитину для іншої "мами": "Массово вилучають"

Мільйони українців досі перебувають за кордоном — не всі повернуться на Батьківщину після закінчення повномасштабної війни...

Однак, як кажуть "у гостях добре, а вдома краще". Це підтверджує масова історія біженців у Європі. Українська жінка у Німеччині зіткнулася із сімейною трагедією — у неї відібрали дитину за кордоном.

Як виявилось, це масова проблема. Проект "Говорити вся країна" надійшло багато подібних звернень.

"Вони стали доказом того, що за кордоном у наших співвітчизників служби масово вилучають дітей", - заявляють на телеканалі.

Відібрали дитину в Європі, скріншот: Youtube
Відібрали дитину в Європі, скріншот: Youtube