Менш ніж за місяць українці зустрічатимуть Новий 2024 рік, який пройде під заступництвом Зеленого Дерев'яного Дракона.

Звісно, ​​всі ми загадуватимемо бажання у святкову ніч і воно у нас на всю країну найшвидше одне – перемога України. Але, як і будь-який інший Новий рік, потрібно знати, як зробити так, щоб символ року напевно виконав ваше поселення. А Дракон і так непростий товариш, його треба вміти просити і нижче ми розповімо вам як.

Новий рік, Дракон, фото: Pinterest
Новий рік, Дракон, фото: Pinterest

Як правильно відзначати Новий рік

Дракон є символом змін та активності. Рік 2024 обіцяє великі зміни та реформи, тому він ідеально підходить для нових починань, творчих зусиль та особливо для зміцнення сімейних зв'язків. Таким чином, якщо ви хочете провести цей рік успішно, ви повинні ставити амбітні цілі та залишатися творчими.

Вважається, що Дракон приносить глобальні зміни, а "Дерев'яний" рік надає практичних знань. Для залучення удачі та процвітання до будинку символічні фігурки драконів – зелених, золотих чи червоних – будуть ідеальними. Вони стануть вашими захисниками та допоможуть створити атмосферу стабільності та процвітання.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Показати ще

Зелений Дракон, символ 2024 року, фото з вільних джерел
Зелений Дракон, символ 2024 року, фото з вільних джерел

Хоча харизма Дракона важливіша за зовнішній вигляд, не забувайте про символічний зелений одяг і дерев'яні аксесуари, які додадуть енергії та гармонії до вашого образу.

Дракон віддає перевагу тісній групі близьких людей для святкування. Коли ви відзначаєте Новий рік таким чином, ви демонструєте символ року, що у вас великі плани і прагнення досягти більшого. Пам'ятайте, що в цей період можна проявити ентузіазм і бажання вести якісне життя.

Приготуйте будь-які гострі, пряні або кислі страви, які Дракон віддає перевагу. У вашому будинку пануватиме достаток завдяки рибним та м'ясним нарізкам, випічці, овочевим салатам та фруктам. Не забудьте про фігурку Дракона на столі.

Новий рік, фото Знай.ua
Новий рік, фото Знай.ua

Як правильно загадувати бажання

Перед Новим роком проходьте обряд очищення, прощаючи і просячи прощення. У момент бою курантів загадайте бажання та уявіть його виконання. Сильні енергетичні посилання бажань формують потужний потік.

Ці поради астролога допоможуть залучити у ваше життя енергію Зеленого Дерев'яного Дракона і зробити 2024 наповненим неймовірними можливостями.

рік Зеленого дракона
рік Зеленого дракона

Нагадаємо, що залишився всього місяць, українцям потрібно зробити це негайно: що необхідно встигнути до Нового року.

Раніше ми повідомляли, що до Нового року ці продукти подорожчають: що потрібно купити українцям вже зараз, список до супермаркету.