Руфер Mustang Wanted знайшов спосіб знизити корупцію у Києві: відправити мера Кличка до армії

Відомий український руфер Mustang Wanted (Григорій Кириленко), який до повномасштабного вторгнення підкорював відомі у світі вершини, а зараз захищає нашу країну у складі 47 ОМБр, розповів про те, як зміниться життя киян, якщо мер міста Віталій Кличко вирішить служити у ЗСУ.

Руфер згадав про свою зустріч із мером Кличком. Коли Mustang Wanted тренувався на одній із вершин у столиці, його помітив голова столиці. Тоді розмови у них не вийшло, адже Кличко викликав на нього вбрання поліції та назвав "долбо*бом".

Наразі руфер захищає нашу країну від оккупантів на передовій і вважає, що армія може відмити гріхи.

"Якби Веталь пішов до армії та залишив усе? Воно було б ефективним чи ні? Ось завтра каже: "Все дістало, я пішов воювати!" і взяв там дрон літає чи на БМП їздить. Уявляєте, що раз і рівень корупції знизився б і все б стабілізувалося, стало краще" – помріяв Mustang.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток
Показати ще

Mustang Wanted. Фото Instagram
Mustang Wanted. Фото Instagram

Знайдено рай для ухилістів, туди стоять черги, а військкоми забули дорогу

Дорогою на курорт у Західній частині України помітили величезну чергу з автомобілів. Відео з ними поширюється у соціальних мережах.

Українці обурилися і запропонували Територіальному Центру комплектування навідатися туди, адже план вони б там зробили за півгодини. Відео із сотнями машин на Буковелі опублікував український журналіст Костянтин Андріюк на своїй сторінці у соціальній мережі.

Ця посада неабияк розбурхала користувачів і вони почали ставити логічні питання, що стосуються ТЦК.

Черга з авто на Буковель. Фото: скрин
Черга з авто на Буковель. Фото: скрин

Тривогу через зліт МіГ-31к не оголошуватимуть: Гнат розповів про виключення

Через тривале перебування в повітрі МіГ-31К, який може бути носієм гіперзвукових ракет "Кинжал", в Україні оголошують повітряну тривогу, яка буквально "паралізує"; країну на кілька годин і завдає шкоди економіці. Останнім часом активно обговорюють питання, чи можна не включати тривогу під час кожного зльоту носія Кинджалів.

Про те, чи можливо це взагалі розповів речник командування Повітряних сил ЗСУ полковник Юрій Ігнат в інтерв'ю РБК-Україна.

"Повітряні сили й надалі інформуватимуть про загрозу через МіГи та надаватимуть цю інформацію оперативному черговому ДСНС у Києві, який, власне, і запускає систему оповіщення. Водночас керівництво держави доручило профільним міністерствам та відомствам розробити рішення щодо реагування на польоти МіГ-31К. Яким буде це рішення – не беруся казати. Ми ж і надалі інформуватимемо про загрозу», — зазначив Ігнат.

МІГ-31к
МІГ-31к

Окупанти можуть піти на Київ: розвідник зробив тривожну заяву

Навіть незважаючи на те, що минулого року нашим бійцям вдалося виштовхнути росіян із Київщини та Чернігівщини, українцям не можна розслаблятися, а треба завжди бути готовими до того, що окупанти можуть повернутись до нас у будь-який час.

Про це в інтерв'ю ТСН.ua заявив український розвідник Олександр Нємков, який брав участь у боях за Азовсталь і був звільнений із російського полону.

"Воювати можна по-різному і бути корисним армії теж. Це не обов'язково, що це все вели поголовно багнет і побігли просто. Усі повинні мати певні навички, які будуть корисні в армії. Тому що ми не знаємо, як завтра повернеться ситуація на фронті. Ми не знаємо, чи підійдуть знову до кордонів Києва. Таке також можливе в принципі на сьогоднішній день, на жаль. Якщо наші люди будуть не готові до таких подій, то буде той результат, який ми бачили у Бучі. - пояснив Нємков.

Російські окупанти, фото з вільних джерел
Російські окупанти, фото з вільних джерел

Тарифи піднімуть із 1 січня: комунальники приготували новорічний "сюрприз"

Комунальники приготували "сюрприз" на Новий рік для деяких українців. З 1 січня зростуть тарифи на популярні комунальні послуги. Про це повідомляє telegram-канал OBUKHIVFIRST.

В Україні продовжує діяти мораторій на підвищення комуналки, проте він поширюється не на всі послуги. Так, місцева влада може приймати рішення щодо подорожчання окремих комунальних послуг.

Наприклад, в Обухові Київської області комунальники повідомили про подорожчання послуг з управління багатоквартирним будинком. Такий крок пояснили збільшенням кошторису витрат на утримання будинку та прибудинкової території. Нові тарифи набудуть чинності вже з 1 січня 2024 року.

пенсіонер, тарифи
пенсіонер, тарифи