Новорічні свята, безумовно, одні з наших коханих, особливо для дітей, але з огляду на реалії багато українців відмовляються святкувати.

Через війну, подорожчання продуктів на полицях супермаркетів та погрози відключень світла багато українців не можуть дозволити собі розвіятися та поринути у радісну атмосферу Різдва та Нового року.

Прикраси для дому

Прикрашаючи свій будинок, квартиру чи кімнату, ми мимоволі відчуваємо новорічну метушні, боремося з меланхолією та починаємо справді чекати настання Нового року. Розміщення окремих свічок у вікнах та навколо будинку – ідеальний спосіб створити затишну атмосферу.

Святкова ручна робота

Зробіть декор для дому своїми руками: різдвяний вінок, прикраси для ялинки, чобітки для подарунків, композицію з ялин, сніжинки, гірлянди та інші креативні ідеї.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Зворотній відлік до Нового року

Слідкуйте за тим, скільки днів залишилося до Нового року за допомогою календаря зворотного відліку. Щодня оновлюйте дату, щоби відчути наближення свята. Ці прості пристрої зворотного відліку можна зробити вдома, якщо трохи пофантазувати.

Аромат нового року

Кожна людина має свої аромати, які асоціюються з Новим роком і це не тільки хвоя та мандарини. Для багатьох це пов'язано із поєднанням кориці, гвоздики, апельсина, сосни, мускатного горіха або м'яти. Аромати – це найпростіший спосіб додати новорічний дух у свій будинок та створити новорічний настрій не лише вдома, а й у своїй душі.

Консервовані мандарини, фото: Знай.ua
Консервовані мандарини, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що цей колір категорично не можна одягати на Новий Рік 2024: як заслужити прихильність Зеленого Дракона за святковим столом.

Раніше ми повідомляли, що потрібно зробити всім українцям до Нового року, 2024 інакше не почнете добре