Тарифи на тепло цього опалювального сезону не змінилися, проте деякі українці платять за послуги в середньому на 25% менше. Хто і як отримав таку "знижку", розповіли на офіційній facebook-сторінці комунального підприємства "Київтеплоенерго".

Добитися такої "знижки" на опалення вдалося власникам житла, які провели енергоефективні заходи у рамках міської програми співфінансування.

Опалення. Фото: скрін youtube
Опалення. Фото: скрін youtube

"Вартість опалення у будинках, що стали учасниками міської програми співфінансування 70/30% та провели енергоефективні заходи на 25% менше, ніж в інших будинках. Середня вартість опалення у таких будинках – 17,3 грн/м2”, - повідомляє підприємство.

Платіжка за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжка за комуналку. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

У столиці тарифи на опалення залишилися на торішньому рівні, як і в решті українських міст.

"У Києві вартість опалення для населення в поточному опалювальному сезоні залишається незмінною. Як і минулого року тариф на тепло становить – 1654,41 грн/Гкал", - нагадали у "Київтеплоенерго".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, кожен українець може не платити за комуналку: у якому разі ви залишите гроші у себе.

Також наш портал інформував, лічильник не чинять, а зайві нарахування йдуть: українці скаржаться на відсутність ремонту місяцями.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, подавати свідчення та платити за газ будемо по-новому: "Нафтогаз" попередив українців про зміни.