Поліція шукає колишнього прокурора Ростислава Ільницького, який потрапив у гучний скандал, через те, що у розпал війни відіграв пишне весілля з експрацівницею ДБР Роксоланою Москвою у п’ятизірковому комплексі у Львові.

Відповідне оголошення було розміщено на сайті Міністерства внутрішніх справ.

У його тексті вказано, що Ільницького Ростислава Васильовича, 1992 року народження, розшукують за трьома частинами 358 статті Кримінального кодексу (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів), а саме:

  • ч.1 – Підроблення посвідчення або іншого офіційного документа, який видається чи посвідчується підприємством, установою, організацією, громадянином-підприємцем, нотаріусом, державним реєстратором.

Експрокурор Ільницький. Відео скріншот з Youtube
Експрокурор Ільницький. Відео скріншот з Youtube

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще
  • ч.3 – Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб.
  • ч.4 – Використання завідомо підробленого документа.

Нагадаємо, що на початку жовтня цього року, пара прокурора та експрацівниці ДБР, святкувала весілля у п'ятизірковому комплексі Emily Resort, куди покликала близько 800 гостей, серед яких було багато депутатів та прокурорів.

Весілля Ростислава Ільницького та Роксолани Москви. Фото Facebook
Весілля Ростислава Ільницького та Роксолани Москви. Фото Facebook

Їх розважали відомі зірки: Оля Полякова, Олександр Пономарьов та Григорій Решетник. Лише один тортик на весіллі коштував близько 100 тис гривень.

Раніше на порталі Знай повідомлялося,торт за 100 тисяч та понад 800 гостей: у Львівській області зіграли весілля експрокурора та колишньої працівниці ДБР

Портал Знай інформував, , "Москва гуляла на весь Львів": шикарне весілля прокурора Ільницького викликало хвилю обурення в Україні

Також, "Мені не подобається": після виступу на весіллі прокурора Ільницького Полякова записала звернення