Про це стало відомо з допису військового журналіста Юрія Бутусова у соцмережі.

“Мер Києва Віталій Кличко передав в Авдіівку 100 fpv-дронів 47-й механізованій бригаді”, – запостив Бутусов на Фейсбуці.

Журналіст додав, що “Друг мера Артур Палатний (координатор волонтерської “Української команди” – KВ) передав 100 fpv-дронів та станцію управління 110-й механізованій бригади”.

Раніше столична влада перерахувала командуванню сил логістики ЗСУ 600 мільйонів гривень спеціально для закупівлі дронів.

Бутусов, що навів у своєму дописі приклади волонтерства від українських мерів, зауважив: “Усі мери дуже здивовані, що попри те, що центральна влада вилучила у міст 40 мільярдів гривень податку на доходи від військовослужбовців потреби в дронах все одне влада не закриває і все одне армія залежить від послаблених місцевих бюджетів”.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще