У Харкові студент ударив ножем військовослужбовця за те, що той "не так" припаркував у дворі автомобіль із квадроциклом для своїх побратимів. Про це воїн ЗСУ Ярослав Дрей розповів на своїй сторінці у соціальній мережі facebook.

Воїн ЗСУ розповів, що його ледь не вбили біля власного будинку на очах дружини. За його словами, він пригнав під будинок квадроцикл, що готувався передати на передову. Придатного місця для паркування він не знайшов, тому став максимально близько до бордюру, щоб залишити місце для проїзду.

Квадроцикл. Фото: facebook.com/yaroslav.drey
Квадроцикл. Фото: facebook.com/yaroslav.drey

Втім, таке паркування не сподобалося молодому хлопцю, який слідом заїхав у двір. У вкрай агресивній формі він почав висловлювати невдоволення, поки раптом не вихопив ніж і не спробував ударити військовослужбовця в серце. На щастя, він схибив, а потім спробував влаштувати істерику і благав не викликати поліцію.

Наслідки нападу. Фото: facebook.com/yaroslav.drey
Наслідки нападу. Фото: facebook.com/yaroslav.drey

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Нападником виявився студент Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, тобто, можливо, майбутній правоохоронець. У результаті за завдання ножового поранення нападнику загрожує лише адміністративна відповідальність і 850 гривень штрафу.

"Чесно кажучи всі мої побратими і я, дуже засмучені тим, що особа, в якої як виявилось близькі родичі переїхали в РФ, тебе може вбити біля дому не менш підло, чим ворог на війні, і так як це не вийшло, просто заплатити штраф, далі вчитись на Юридичному і ще в перспективі працювати в цій сфері або в поліції", - зазначив воїн.

Напад на воїна ЗСУ. Фото: скрін facebook
Напад на воїна ЗСУ. Фото: скрін facebook

Напад на воїна ЗСУ. Фото: скрін facebook
Напад на воїна ЗСУ. Фото: скрін facebook

Раніше портал Знай повідомляв, Максим Жорін пояснив, що ставить під сумнів нашу перемогу: "Дуже злить такі речі".

Також наш портал інформував, готує переворот? "Слугу народу" Мотовилівця підозрюють у дестабілізації Київської облради.

Крім того, ми писали, під Одесою чиновники заробляють на могилах українських захисників: по 70 тисяч з пам'ятника.