Українська співачка Світлана Лобода презентувала різдвяний подарунок для своїх прихильників, представивши унікальну версію "Щедрика". Проєкт об'єднав понад 100 дітей з України та Латвії і став символом музичного єднання двох країн. Відео було зняте на фоні старовинного Латвійського національного художнього музею, заснованому у 1869 році.

LOBODA ініціювала виконання легендарного "Щедрика" Миколи Леонтовича, поєднавши красу двох мов - української та латиської. «Щедрик» є найпопулярнішою українською піснею у світі та став символом Різдва.

Співачка висловила гордість за українську культурну спадщину та підкреслила, що цей різдвяний сюрприз є нагадуванням про те, що ніколи не варто переставати вірити в дива.

"Це було імпульсивне бажання порадувати - схоже на те, що виникає, коли хочеться вручити найкращий новорічний подарунок коханій людині. Мені дуже хотілося подарувати шанувальникам посмішку, нехай недовгу, але щиру мить безтурботності та радості, яка буває тільки в дитинстві. Нам усім варто частіше туди повертатися", — розповіла LOBODA.­­­

Популярні новини зараз
За світло можна платити по 1,72 грн за кВт: можливість, про яку багато хто не знає Тарифи на тепло змінять, попри мораторій: скільки доведеться платити Тарифи на електроенергію: чому у Європі ціни падають, а в Україні тільки зростають Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Нагадаємо, ЗМІ повідомляли, що Світлана Лобода своїми коштами допомогла відновити зруйновану квартиру в Ірпені для молодої сім’ї. Снарядом було зруйновано одну з несучих конструкцій будинку. Перед тим вона передала 3 млн грн на відбудову в Ірпені дитсадка, де теж побував «русскій мір».