Створіть новорічний настрій веселими привітаннями щодо СМС. Побажайте друзям та близьким вдалого Нового 2024 року та прози.

Ми зробили добірку поздоровлень українською та російською мовами для ваших друзів. Починайте різдвяні канікули з добрих слів вашим близьким.

Ялинка, Новий рік, фото: Знай.ua
Ялинка, Новий рік, фото: Знай.ua

Шлях Новий 2024 принесе нам мир, процвітання та виконання надій. Нехай минулі невдачі залишаються у 2023 році, а нові перемоги чекатимуть на нас у найближчому майбутньому.

****

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

З новим роком! Нехай у нашій країні буде мир, а в наших сім'ях пануватиме любов! Бажаю тобі щастя та міцних обіймів!

****

Незалежно від року, що настав за календарем, бажаю тобі вірити в чудеса щодня, шукати диво в кожній людині та знаходити щастя у будь-якій дрібниці! Бажаю, щоб не ти шукав святкового настрою, а настрій завжди знаходив тебе!

****

Новий рік, https://bitly.su/93KSJ
Новий рік, https://bitly.su/93KSJ
Новий рік

****

У голові спливають картинки як у дитинстві ми бігли до святкової ялинки та шукали, що ж нам подарував дід мороз! З роками відчуття свята почало вщухати, але я своїм привітанням хочу нагадати, що всім важливо пам'ятати про диво та чари. Бажаю, щоб у всіх у Новому 2024 знайшлося місце для казки в душі.

****

І старим і молодим гостям варто нагадати, що найкраще свято без сумніву це новий рік. Саме це свято дарує нам чаклунство і повертає віру в казку. Так хочеться, щоб Новий 2024 втілив гарні очікування і допоміг зберегти те, що є на сьогоднішній день.

****

Вітаю з Новим роком 2024 року. Нехай наступний Новий рік виконає головне бажання мільйона українців - принесе нашій країні перемогу та довгоочікуваний світ. Нехай усі родини возз'єднаються, а Україна процвітає.

****

рік Зеленого дракона
рік Зеленого дракона

****

Новий рік - час дива, чаклунства та можливості побувати у справжній казці. Бажаю у це яскраве та веселе свято обійняти та привітати всіх близьких, знайти під ялинкою чудові подарунки та виконати найзаповітнішу мрію!

****

З новим роком! Дракон впевнено вступає у свої права, нехай мудрий та сильний покровитель допомагає у всьому. Він любить ризик і сміливі рішення, тому без роздумів втілюйте те, що мріє. Успіхів вам, щастя та процвітання в наступному 2024 році!

****

Вітаю з 2024 роком. Бажаю тобі чудового новорічного настрою, щирого щастя, душевного тепла. Бажаю, щоб атмосфера казки, якою зараз оповитий увесь світ, проникла у твоє серце та подарувала крила за спиною. Нехай у наступному році все складається саме так, як ти того хочеш, нехай на твоєму шляху зустрічаються лише добрі люди, смак перемог буде солодким, а радість життя – щирою. З новим роком!

****

Вітаю з Новим, 2024 роком! Нехай він стане роком успіхів, натхнення, вирішення найскладніших завдань! Задумане нехай виповниться, будинок радістю наповниться, здоров'я додається, проблеми забираються! Зі святом!

****

Привітання з Новим роком, фото: Уніан
Привітання з Новим роком, фото: Уніан

Нагадаємо, що 2024 - не рік Зеленого Дракона, а рік Темного Лося: кому з українців пощастить згідно з слов'янським гороскопом.

Раніше ми повідомляли про 5 способів загадати бажання на Новий 2024 рік, щоб напевно справдилося: готуйтеся вже зараз.