Генеральний директор "ОККО Group" Віталія Антонова Василь Даниляк встиг поскаржитися, що будівництво нового гірськолижного курорту на території Славської громади у Карпатах подорожчало за два роки на $15 млн, а вони ще навіть нічого не розпочинали.

Про це пишуть у Telegram-каналі "Всі ходи записані", де часто публікують компромат на політиків, чиновників та бізнесменів.

антонов, бренд ОККО
Віталій Антонов, засновник бренда "ОККО", фото з Instagram

"Ми його поки що не будуємо. Зараз працюємо над документами, маємо отримати дозволи. Цей процес важчий за будівництво заправки на маленькій ділянці. Маємо справу з величезним масивом земельних ділянок з різними цільовими призначеннями, які треба привести до одного знаменника і лише тоді ми можемо займатися проектуванням”, – зазначив CEO ОККО Group.

Ще в серпні 2023 року через новий тренд Офісу президента – вирішувати питання не через "офіс інвест-нянь", а через "зустрічі з бізнесом", власник паливної імперії "Галнафтогаз" (ОККО) Віталій Антонов побачив у ньому вікно можливостей для розблокування будівництва свого гірськолижного курорту у Карпатах на території Славської громади.

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Публікація "Всі ходи записані", скріншот: Telegram
Публікація "Всі ходи записані", скріншот: Telegram

Проект застряг практично на старті, 2020 року – через кримінальні справи, інспіровані силовиками. Через ці справи стирчить борода власника гірськолижного курорту "Буковель" Ігоря Коломойського. Запитання з Нацполом, ГБР та ВП тоді намагався вирішити менеджер Антонова Василь Даниляк.

Нагадаємо, ГБР спіймало на хабарі в $500 тис бізнесмена, який "одягав" ЗСУ з націнками: що відомо.

Раніше повідомлялося, Мальдіви, Лондон і Лазурний берег: де відпочиватимуть Порошенко, ОПЗЖ та інша еліта.

Також, олігарх, який перебуває під санкціями, Вадим Новинський намагається захопити владу в "Харківобленерго".