Українська співачка Оля Цибульська відкрито поділилася своїми емоціями та роздумами щодо початку повномасштабного вторгнення, зізнавшись, що раніше сильно розглядала можливість піти на фронт для захисту країни.

Про це вонарозповіла на Youtube-каналі в інтерв'ю з Аліною Доротюк.

Співачка зізналася, що на момент початку війни її охоплювали різні емоції та думки про те, щоб приєднатися до лав Збройних Сил України (ЗСУ).

Її бажання було сильно підігріте люттю до окупантів, проте рішення піти на фронт зіштовхнулося із внутрішніми протиріччями.

Популярні новини зараз
Курс долара кине у розпач: вже затвердили Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Роблячи крок до розуміння ситуації, Оля Цибульська звернулася до військового психолога. Ця зустріч призвела до несподіваної реакції з боку фахівця. Психолог відмовив співачці та наголосив на необхідності залишитися вдома у зв'язку з відповідальністю за сина.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

"У мене є військовий психолог, я їй зателефонувала і кажу: "Аня, розповідай, що робити, мене "шторміт". Вона наговорила мені купу матюка в трубку. Каже: "По-перше, у тебе є дитина, ти відповідальна, заспокойся". Тому що Нестор тоді дуже часто хворів. І вона каже: "Ти розумієш, що він хворіє, тому що ти не в спокої". Я питаю: Що мені робити, що йому дати? Він прокидається вночі, не може заснути. Вона каже: "Дай собі по голові, випий заспокійливе і ляж у дитини", — поділилася Оля.

Відома артистка детально описала свій емоційний стан, наголосивши, що постійні переживання та внутрішній конфлікт призводили до серйозного стресу. Вона поділилася порадами, які їй дав військовий психолог, зокрема про важливість збереження спокою для благополуччя дитини.

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська "отчехвостила" машину через поганий ранок: "Всі х*ебро"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Цибульська показала, як балує свого чоловіка, поки холодно на вулиці: "Я тупа коза вийшла"

Також портал Знай.ua писав, що Оля Цибульська розповіла про свій інтимний нюанс - любить довше: "Або добре відразу, або злазь"