У день Водохреща 6 січня скиньте всі образи, гнів і ненависть. Очистіться душею та тілом!

Коли Христос подарує своє благословення, душі людей стануть світлішими та чистішими. Привітайте у день очищення знайомих та родичів гарними привітаннями у віршах чи прозі з великим світлим святом. Нехай сонце та мир буде з усіма вами!

Купання в ополонці на Хрещення Господнє
Купання в ополонці на Хрещення Господнє

****

Вітаю з Хрещенням Господнім! Нехай у вашому домі завжди буде мир і спокій, щастя та гарний настрій! Нехай Ісус, спостерігаючи за вами з небес, регулярно обдаровує грошовим дощем та численними сюрпризами! Бажаю, щоб ангели-охоронці оберігали вас від найменших неприємностей! І нехай у вас все буде у 100 разів краще, ніж у сусіда!

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Головне за 5 травня: доплати пенсіонерам уже влітку, можлива смерть Віктора Павліка та новий тариф на світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

****

У цей особливий, наповнений святістю день мені хотілося б побажати тобі гармонії, душевної умиротворення, спокою та ідилії. Нехай небеса оберігають твою душу, а ангели зберігають твій дім від зла та бід. З Хрещенням Господнім тебе, не втрачай віри в добре, і вона неодмінно допоможе у скрутну хвилину.

****

Ось і прийшло в кожну хату священне та чарівне свято Хрещення Господнє. У цей чудовий і божественний день хочеться всім побажати миру, доброти, чесності та справедливості. Нехай чудо живе у ваших серцях і дарує вам світлу надію на чудове майбутнє. Бажаю вам міцного здоров'я, внутрішнього тепла, яке зігріває душу та серце, успіхів у всіх починаннях. Бажаю, щоб у цей світлий день вас оточували рідні, кохані та близькі люди. Нехай ваші будинки наповняться радістю, сміхом та позитивом.

****

Листівка з Хрещенням Господнім
Листівка з Хрещенням Господнім

****

Вітаю з Хрещенням Господнім! Хотілося б побажати в цей світлий, чудовий день внутрішнього спокою, теплоти у вашому будинку, щастя в кожному дні. Нехай Бог зберігає всю вашу родину.

****

Ось і прийшло свято – Водохреща! У цей чудовий і божественний день хочеться побажати миру, доброти, чесності та справедливості. Нехай диво живе у ваших серцях і дарує вам світлу надію на прекрасне майбутнє.

****

З Хрещенням Господнім! Кохання, благополуччя, миру та душевного тепла. Нехай і в домі, і в серці, і в житті буде достаток, нехай і смуток, і тривоги, і образи змиє освячена вода. Бажаю, щоб світла надія ніколи не давала опуститися твоїм крилам, щоб добра віра завжди додавала сил.

****

Нагадаємо, коли в Україні Хрещення Господнє у 2024 році: традиції, заборони та нова дата.

Раніше ми повідомляли, що її потрібно приготувати вже 5 січня: як зробити "голодну" кутю на другий Святвечір перед Хрещенням.