Прямо з центру української столиці прийшли дуже тривожні новини. Так, у київській гімназії східних мов №1 спалахнув скандал.

За словами вчительки, директор навчального закладу плюнула в обличчя викладачеві через індивідуальний план роботи на канікулах, який просила адміністрація гімназії.

Про це стало відомо завдяки публікації вчительки японської мови Зої Карпенка у мережі Facebook.

Пост Зої Карпенко, скрін: Facebook
Пост Зої Карпенко, скрін: Facebook

Вчителька Карпенко стверджує, що директор навчального закладу перевищує свої повноваження і хвалиться фотографіями "з впливовими людьми".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

[quote author=""]"Тому що це директор Київської гімназії східних мов, хваляючись фоточками із впливовими людьми, тим самим демонструє свою недоторканність, дозволяючи при цьому систематично перевищення службових повноважень", - пише в соц. ]

За твердженнями Зої, у робочий час та у присутності голови профспілки та свого заступника директор плюнула в обличчя вчителю, який працює у навчальному закладі понад 35 років.

"22 грудня я подала на вимогу адміністрації індивідуальний план роботи на канікулах. Його демонстративно не погодили, мовляв, що 4 дні працювати на віддаленому робочому місці забагато. Через що змушена ходити до гімназії щодня, працювати в автономному режимі. Але щодня це приниження людської гідності та професійної репутації", - написала вчитель та опублікувала запис інциденту.

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Нагадаємо, в укритті столичної школи прорвало трубу і тріснула стеля: гаряча вода полилася на голови дітей.

Раніше повідомлялося, охоронець не пустив в укриття дітей загиблого героя: опинилися на вулиці, коли над їхніми головами літали ракети.

Також, "роззброював" українську авіацію: СБУ викрила директора оборонного заводу, який намагався "розпорошити" 4 мільйони гривень.