Про це він розповів на своєму каналі.

Як зазначає експерт, ми бачимо ситуацію на Близькому Сході, там пішло серйозне загострення, відповідно, не надто логічно зараз Ірану передавати росії свої ракети. На його думку, можливо, Ірану самому знадобляться ці ракети з огляду на те, як буде розгортатися ця ситуація далі.

«І там у березні будуть вибори у Раду експертів, у них є такий орган, який потім вибирає релігійну владу. Там складна система насправді. Там військові претендують на те, щоби взяти серйозну кількість голосів і світські голоси. Можливо, там відбудеться певне потіснення релігійного крила», - розповідає Олександр Мусієнко.

До того ж, додає експерт, зараз в Ірані почали розганяти інформацію про те, що Ізраїль готує напад, про те, що готуватися до війни з Ізраїлем. Отож, констатує він, на цьому тлі, що буде війна з Ізраїлем, вибори, передача ракет росії виглядає не дуже логічно.

«Я не кажу, що вони завжди всі діють логічно, це не можна оцінювати виключно з погляду логіки і раціональних аргументів. Але у чомусь хоч трошки раціональніший Іран, ніж Північна Корея, мені здається. Але все одно ці ризики нікуди не зникали і не зникають, хоча щось до цього часу перешкоджало їм», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Соскін розповів, чи можна підрахувати втрати особового складу ЗСУ на війні.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, як Україні перемогти росію у війні машин.