Британець та батько двох дітей спить на задньому сидінні свого автомобіля лише кілька годин на добу та харчується фастфудом круглий рік.

Про це пише birminghammail.

Окрім Різдва, коли він спав на дивані своєї тітки, Ендрю Рейнольдс провів святковий період - і останні шість місяців - живучи у "гордості та радості" в салоні свого автомобіля.

Автомобіль. Фото: скрін youtube
Автомобіль. Фото: скрін youtube

40-річний британець виживає за рахунок їжі на виніс і приймає душ один чи двічі на тиждень на заправках.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Британець пройшов психіатричне обстеження, що підтвердило, що йому "потрібне безпечне місце" для проживання,та він пояснив, що місця, які йоиу пропонує влада оточені людьми з наркозалежністю, алкоголіками, наркодилерами, а тому він не протримався б там і 30 секунд.

Батько двох дітей сказав, що йому пощастило, що в нього хоча б є машина, щоб зігрітися, на відміну від тих безхатьків, які загинули на холоді.

Автомобілі. Фото: скрін youtube
Автомобілі. Фото: скрін youtube

Попри своє складне матріальне становище, Ендрю весь час працював таксистом і лише нещодавно взяв відпустку через хворобу.

У холодну пору року чоловік нагріває авто, і цього тепла вистачає на 4-5 годин сну.

"Ніхто на роботі спочатку не повірив, що я безхатько. Всі казали: "Але твоя машина бездоганна, вона чиста". Я безхатько, але це не означає, що я брудний. Я обслуговую свою машину раз на тиждень і сам тримаю її в чистоті, я не просто їм їжу і розкидаю її всюди, залишаючи всюди обгортки", - пояснює британец.

Нагадаємо, американка кинула державну роботу і пішла зніматися у фільмах для дорослих

Як повідомляв "Знай.uа", "мауглі" із реального життя: як Марина Чепмен опинилася серед мавп, а потім у борделі

Знай.uа писав, відома художниця втомилася перебувати в активному пошуку та вирішила вийти заміж за голограму: спокійний і не потрібно мити посуд