Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як зауважує експерт, навіть якщо подивитися на США, то ситуація із тим, хто більше підтримує Україну, республіканці чи демократи, змінювалася. А відтак, констатує він, виникають ризики і з Великобританією, тому що цього року там будуть вибори і консерватори можуть не втримати свої місця, будуть лейбористи. На думку експерта, важко прогнозувати, яка там буде політична платформа і якою буде підтримка України, хоч ми вже й маємо безпековий договір.

«Я впевнений, що Британія також буде надалі підтримувати нашу країну, але говорити про те, що зараз вони (ред. – лейбористи) прийдуть і щось зміниться у гірший бік… Я би так не говорив. Тому що Британія розуміє, що росія – це країна-терорист №1, яка розповсюджує дебілізацію по всьому світу, і з цією країною потрібно обов’язково закінчувати», - пояснює Георгій Біркадзе.

Також експерт вважає, що безпековий договір із Британією у нас далеко не останній. Принагідно він згадує слова президента, що є певні домовленості і скоро будуть гарні новини. На думку експерта, далі у нас будуть з’являтися нові такі договори із Німеччиною, США, Італією, Францією, Іспанією, Польщею.

«Тому я вважаю, що найближчим часом ми побачимо інші країни, які будуть підписувати з нами цю угоду», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Новохатський розповів, що не так з інформаційною політикою України щодо війни.

Також Знай.ua писав про те, що Котенкова розповіла, як себе поводити із працівниками ТЦК.