Ані Лорак із бійцями ЗСУ викликала фурор серед росіян: "Танки не купує, але..."

Російський Telegram-канал "Гірше і не скажеш" опублікував фотографії співачки-зрадниці Ані Лорак із несподівано українськими військовими.

Це не фейк. Таке реально відбувалося, проте ще 2014 року під час початку війни на Донбасі. Ці знімки спричинили справжній ажіотаж серед російських пропагандистів.

Вони стверджують, що артистка відвідувала поранених українських військових у шпиталі на Донбасі. Крім того, в РФ знову вимагають позбавити Лорак документів на проживання у Москві та заборонити там виступати. Причиною того, що вона публічно не підтримала кривавий режим Кремля.

Ані Лорак, кадр із кліпу
Ані Лорак, кадр із кліпу

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Алкогольні напої та цигарки подорожчали в Україні: як змінилися ціни

За даними Державної служби статистики України, 2023 рік, що завершився, приніс деякі зміни в ціни алкогольних і тютюнових товарів. Але незважаючи на деяке збільшення цін, воно далеко не таке значне, як у попередньому 2022 році.

Грудень 2023 визнали місяцем помірного подорожчання в алкогольній сфері. Давайте розглянемо деякі ключові цифри, подані Держстатом.

Відділ з алкоголем у супермаркеті, скріншот: YouTube
Відділ з алкоголем у супермаркеті, скріншот: YouTube

Січень магнітних тривог: коли бурі найсильніше вдарять по самопочуттю

У січні 2024 року українці все ще мають поборотися з потужними магнітними бурями, які вплинуть на фізичний та емоційний стан. Ці явища, хоч і не завжди сприймаються серйозно, можуть мати помітний вплив на самопочуття людей по всьому світу.

Згідно з прогнозами, у другій половині січня слід очікувати сильні магнітні бурі. Дати, коли їх вплив буде найбільш вираженим:

21 січня: сильна магнітна буря;
27 січня: сильна магнітна буря.

Магнітна буря, скріншот: YouTube
Магнітна буря, скріншот: YouTube

Окупанти зробили з окупованого Донбасу справжнє звалище - сміття не вивозять уже давно

В окупантів все стабільно або в "ДНР" ухвалили чергове кумедне розпорядження, про що заявив безпосередньо гауляйтер Денис Пушилін.

Йому, нагадаємо, в Україні загрожує 15 років ув'язнення. Хоча, найімовірніше, він швидше потрапить на концерт до Кобзона. Наразі він видав розпорядження по сміттю, оскільки тимчасово окуповані РФ українські міста Донбасу перетворилися на звалища.

Зокрема, проблеми зі сміттям спостерігаються в Іловайську, Харцизьку та Макіївці. Пушилін у Telegram поскаржився на "невчасне вивезення твердих побутових відходів", навіть якщо контейнери вже прибрані, навколо залишаються сміттєзвалища.

Сміття на Донбасі, скріншот: Telegram
Сміття на Донбасі, скріншот: Telegram

Українець зник після походу до ТЦК та СП - дружина не може знайти його вже 2 місяці: "Не хотіли взагалі шукати"

Дружина зниклого військовозобов'язаного українця Микити Горшкова Ярослава досі шукає свого чоловіка, з яким востаннє спілкувалася 19 листопада 2023 року.

Коли він перебував у місті Хуст, його примусово забрали працівники РТЦК та СП. Про це жінка розповідає у соціальній мережі Facebook.

Вона поділилася деталями. Зокрема, через 20 хвилин після приїзду до Хуста її чоловік опинився у центрі комплектування, де перебував 2 години 15 хвилин, після чого його нібито відпустили. Проте згодом з'ясувалося, що того ж дня Микита нібито підписав зізнання про спробу незаконного перетину кордону, після чого його знову відпустили.

ТЦК, скріншот: YouTube
ТЦК, скріншот: YouTube