Це потрібно знати всім споживачам газу: в "Газмережі" звернулися із важливою заявою

Купили нові газові прилади або робите ремонт і потрібно переставити газовий лічильник? Тоді вам потрібно знати, до кого звертатись з такого питання.

Про те, як швидко та правильно встановити газове обладнання розповіли у Дніпропетровській філії "Газсети".

Звертатися до філії компанії "Газмережі" (раніше облгаз) потрібно тоді, коли ви маєте намір щось змінити в газовому устаткуванні. Це може бути встановлення нових пристроїв або реконструкція тих, які в будинку вже є.

Споживання газу, скріншот: YouTube
Споживання газу, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

У людей похилого віку можуть забрати половину пенсії: у яких випадках це станеться

Українські пенсіонери у деяких випадках можуть втратити 20% чи навіть 50% пенсії. Обчислити суму можуть з урахуванням судового рішення чи інших пенсійних документів.

Про це йдеться у законі України "Про обов'язкове загальнодержавне пенсійне страхування".

Відповідно до цього положення суму можуть відрахувати з деяких причин.

Пенсіонери. Фото: скрін youtube
Пенсіонери. Фото: скрін youtube

Газ, тепло та електроенергія: нардеп розповів, коли може подорожчати комуналка

Вартість газу, тепла та гарячої води для українців поки залишатиметься незмінною, проте вже наприкінці весни можливе підвищення одного з комунальних тарифів. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів Олексій Кучеренко, народний депутат та перший заступник голови Комітету Верховної Ради з енергетики.

Нардеп нагадав, що в Україні продовжується дія мораторію на підвищення низки комунальних тарифів - газопостачання, опалення та гарячої води. На решту ж послуг ця заборона не поширюється.

Олексій Кучеренко зазначив, що були розмови про підвищення цін на холодну воду, проте регулятор поки що відмовився від цієї витівки. Ймовірно, найближчим часом питання не порушуватиметься.

Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube

"Тепер є чим збивати "мопеди": Тернопіль передав військовим частинам стару бруківку

Нещодавні скандали навколо марнотратного використання бюджету та витрат на дорогі благоустрою викликали в Україні бурю та шторм. Проте, як тільки тема вщухла, вона знову спливла через несподіваний розвиток подій у Тернопільській області.

На запит однієї з військових частин, 17 січня Тернопільська міська рада прийняла рішення передати на фронт стару демонтовану бруківку.

За словами сільради, цей матеріал було знято у попередні роки під час ремонтних робіт вулицями міста. Подробиці щодо того, як саме використовуватиметься ця бруківка, залишаються загадкою.

Бруківка / фото: Тернопільська міська рада
Бруківка / фото: Тернопільська міська рада

Українець зізнався в любові до путіна під час мобілізації, радіючи вбивству мирних жителів: навіть не потрапив у тьму

У Сумській області до одного року випробувального терміну засудили чоловіка, який під час проходження комісії до ТЦК та СП "випадково"; проговорився, що у разі його мобілізації він здасться в полон і видасть росіянам координати зосередження ЗСУ.

Зокрема, він висловлював підтримку діям президента РФ щодо окупації українських територій та вбивства мирних жителів, стверджував, що Збройні Сили України нібито обстрілюють громадянське населення та займаються мародерством, а також що життя під російською окупацією, наприклад у Мелітополі, набагато краще, ніж було у часи незалежної України...

Більше того, підозрюваний заявив, що якщо його мобілізують до лав ЗСУ, то він одразу здасться в полон і передасть росіянам всю інформацію про розташування українських військ. Як мотивація таких дій він навів те, що його дядько служить, якраз, серед окупантів.

Військкомат. Фото: скрін youtube
Військкомат. Фото: скрін youtube