Мабуть вже ні для кого не секрет, що монети за якими полюють нумізмати можуть принести непоганий заробіток тим, хто знайде у своєму гаманці унікальні копійки. Її ціна на аукціоні буде залежити від стану.

копійки
копійки

Зокрема 2 копійки 1994 року різновиду 2(10 к.)АА можна отримати від 4,5 тис грн.

Відповідне оголошення опубліковане на ресурсі "Монети-ягідки".

Такий тип монеток відрізняється від інших тим, що під час її виготовлення використовувався штемпель від 10 копійок 1994 року.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло
Показати ще

Окрім того, ці монети мають широкий кант, який вийшов через те, що діаметр штемпелів для 10 копійок менший, ніж для 2 копійок.

Цей різновид 2(10 к.)АА нумізмати жартома називають "перепутка".

Цінна монета. Фото: скрін monety-yagidky
Цінна монета. Фото: скрін monety-yagidky

Також в цій публікації ми розповімо вам про 5 копійок 1992 року різновиду 2БАм за які колекціонери готові заплатити від 2500 до 3000 грн.

Чим особливі монети 2БАм:

  • середній зуб тризуба – він гострий та вузький;
  • одиниця у даті – без хвостика;
  • гроно №2 – у формі тупокутного трикутника.
  • гурт з дрібною насічкою.

Цінна монета. Фото: скрін monety-yagidky
Цінна монета. Фото: скрін monety-yagidky

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, монети з цими особливостями дуже цінуються колекціонерами: які копійки можуть принести тисячі.

Також наш портал інформував, повезти може кожному: як виглядають 50 копійок, які насправді коштують понад 300 доларів.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, загляньте у свої скарбнички та старі гаманці: забуті копійки можуть принести майже 5 тисяч гривень.