Безкоштовний інтернет від Lifecell: як отримати "халяву" любителям мережі

Київстар, мобільний телефон. Фото: Знай.ua
Київстар, мобільний телефон. Фото: Знай.ua

Lifecell поділився корисною функцією, і тепер ви зможете перейти на його вигідні тарифи, не залишаючи свій старий номер. При цьому, ви зможете зберегти його разом з його кодом при переході. Навіть якщо ваш номер починається з 067, 097, 066, 050 або будь-яких інших цифр, ця інформація залишиться незмінною. Також Lifecell приготував цілий набір бонусів для нових абонентів. При переході на Lifecell користувачі отримають спеціальні тарифи, вибір планів зі знижкою до 40%, а також 90 днів використання PLATINUM -привілеїв. Користувачі зможуть насолоджуватися безкоштовним інтернетом, перетворюючи свій телефон на Wi-Fi роутер без обмежень, а також використовувати мобільний інтернет від Lifecell на максимальній швидкості.

Це дуже небезпечно: водіїв за їзду в пуховику оштрафують на 4800 грн

Зелений автобус в Миколаєві, скріншот: YouTube
Зелений автобус в Миколаєві, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

На просторах Великобританії на місцевих водіїв тепер чекають величезні штрафи, а також позбавлення штрафних балів за водіння авто, коли на водії "верхній одяг". Під час опитування кожен восьмий водій Великобританії зізнався, що хоча б раз знімав із себе куртку чи пальто, водночас керуючи транспортним засобом, ігноруючи цим потенційні небезпеки. Хоча саме носіння пальта чи будь-якого іншого верхнього одягу за кермом не є протизаконним, перевдягання на ходу розцінюється як небезпечне водіння. Про це повідомляють британські медіа. Правила, що діють у Британії, дозволяють поліції штрафувати таких водіїв на 100 фунтів стерлінгів (приблизно 4800 гривень, станом на середину січня 2024 року).

Пенсионерам заморозят карты "Ощадбанка": что нужно успеть

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

Один из крупнейших украинских государственных банков "Ощадбанк" обратился к гражданам, которые получают в финучреждении пенсии и социальные выплаты, с важным заявлением. Оказалось, что у некоторых граждан есть времени всего до 31 марта 2024 года, так как потом снять деньги будет невозможно. Ощадбанк уже несколько раз продлевает сроки действия платежных карт, но в этот раз скорее всего пролонгирования не будет. Хотя все может измениться, но пока такой информации нет. Под конец 2023 года, в связи с военным положением, банк продлил срок действия платежных карт до 31 марта 2024 года. Продлено действие всех платежных карт, в том числе и переселенцев.

"Закінчиться не наступом": тарологиня визначила, як Україна вийде з війни

32 річниця підняття Державного Прапора України над столицею, фото: КМДА
32 річниця підняття Державного Прапора України над столицею, фото: КМДА

Відомий український енергетичний практик та майстер карток Таро Ірина Клевер зробила новий розклад на майбутнє нашої країни. За її словами, багато українців очікують успіху в контрнаступі ЗСУ. Люди хочуть, що ворог був вибитий з наших територій і ця кровопролитна війна нарешті закінчилася. Однак, як каже таролог, на нас чекають зовсім інші події. За словами Ірини Клевер, війна закінчиться зовсім не цим. Про це стало відомо завдяки новому відео Ірини Клевер на YouTube, де вона зробила розклад на картах Таро, і з'ясувала, що чекати на контрнаступ не варто. Також вона каже, що з січня по квітень 2024 року буде затишшя та очікування. З квітня по липень можна чекати на подію, від якої ми радітимемо.

Тепер ТЦК знатиме все: які дані передадуть воєнкомам

Мобілізація авто для ЗСУ, скріншот: Facebook
Мобілізація авто для ЗСУ, скріншот: Facebook

В Україні продовжується дія військового стану, а також заходи щодо загальної мобілізації. У цей період усі українські чоловіки військовозобов'язаного віку можуть отримати повістку для уточнення даних у ТЦК та СП. Відомо, що Єдиний державний реєстр призовників, військовозобов'язаних та резервістів міститиме інформацію про посвідчення водія. Верховна Рада України вже ухвалила закон про створення уніфікованого електронного реєстру військовозобов'язаних (№10062). Верховна Рада України вже ухвалила закон про створення уніфікованого електронного реєстру військовозобов'язаних (№10062).Згідно з ухваленим законом, інформація про посвідчення водія передаватиметься до Територіальних Центрів Комплектування. Цей момент фіксується у законі, ухваленому більшістю українських депутатів 16 січня 2024 року.