При оплаті рахунків за газ у багатьох українців виникає безліч питань, бо у всіх людей існують різні обставини у житті та зобов'язання перед компаніями. Іноді, навіть написавши у службу півтримки, можна отримати чіткої відповіді питання, і люди тонуть у загадках.

Так, клієнтка звернулася до газопостачальної компанії "Нафтогаз" з простим питанням про те, коли слід оплачувати газ.

Тарифи на газ, кадр з відео
Тарифи на газ, кадр з відео

Відповідь була очевидною: оплату рахунків за газ, спожитий у попередньому місяці, краще здійснювати до 28 числа кожного місяця. Однак ось загадка – чому квитанції рекомендується оплачувати до 20 числа? Інша клієнтка не могла втриматись від цього питання.

Фахівець з обслуговування відповів, що оплата до 20 числа пов'язана із зручністю та швидкістю обробки даних за попередній період. Тому, щоб не допустити затримок, компанія закликає своїх клієнтів користуватися зручними онлайн-сервісами та сплачувати рахунки заздалегідь.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Звернення до газопостачальної компанії "Нафтогаз" / фото: скріншот Faceook
Звернення до газопостачальної компанії "Нафтогаз" / фото: скріншот Faceook

Через особистий кабінет, доступний на сайті gas.ua, або в чатах GASUA у Viber, Telegram або Facebook Messenger можна легко сформувати квитанцію за кілька хвилин. Просто перейдіть до розділу "Історія розрахунків" та виберіть "Оплата за газ".

Ви можете роздрукувати свої рахунки в терміналі EasyPay або завітати до партнерів компанії, таких як Ощадбанк, ПУМБ банк та Нова пошта.