Чи стикалися ви коли-небудь із ситуацією, коли не були впевнені, чи отримали ви субсидію в поточному місяці чи ні? Тепер Пенсійний фонд України має чудову новину для тих, хто хоче мати повний контроль над своїми пільгами.

На офіційній сторінці Пенсійного фонду у Facebook з'явилася корисна інструкція, яка розповідає, як легко та швидко перевірити нарахування субсидії. Все, що вам потрібно, це доступ до Інтернету і трохи часу.

Субсидії 2018 в Україні
Субсидії 2018 в Україні

Особистий кабінет на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України надає зручну можливість перевірити інформацію про призначені субсидії та пільги.

Просто зайдіть в розділ "Моя субсидія" і дізнайтесь:

  • Місяць та рік останнього нарахування.
  • Нараховану суму.
  • Рішення про призначення субсидії/пільги.

як отримати субсидії
як отримати субсидії

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Тепер у вас є можливість контролювати свої фінанси, будучи в курсі всіх нарахувань та змін. А що робити, якщо ви хочете подати заяву на житлову субсидію чи пільгу онлайн?

Пенсійний фонд надав докладні інструкції та навіть відеоролик, який допоможе розібратися у процесі.

Так що тепер ви можете спокійно керувати своїми субсидіями, бути в курсі всіх фінансових аспектів і навіть дізнатися, як отримати онлайн пільги.