На Хмельниччині чоловік погрожуючи вбивством вимагав у колишної коханої повернути кошти витрачені на неї за час стосунків. Загалом він хотів отримати від українки 28 000 гривень, які начето витратив на її квіти, походи у салон та заправку авто.

Про це йдеться в рішенні Хмельницького апеляційного суду.

Стосунки - арт, скріншот: YouTube
Стосунки - арт, скріншот: YouTube

Житель м. Кам’янця-Подільського після розірвання стосунків вимагав у колишньої коханої повернути гроші, які він нібито витратив на неї за час спілкування.

Цікаво, що спочатку він хотів 9 тисяч гривень, а далі сума виросла до 28 000 гривень.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Чоловік постійно писав та надсилав голосові потерпілій, та нагадував на що саме він витрачав свої гроші та скільки вона йому начебто винна.

Подарунки. Фото: Youtube
Подарунки. Фото: Youtube

Через деякий час вимагання українця перетворилися у погрозу вбивством.

Його затримали після того, як потерпіла, під контролем правоохоронців, перерахувала йому на банківську картку 28 000 гривень.

Місцевий суд покарав чоловіка 4 роками позбавлення волі зі звільненням від відбування покарання з випробуванням на 2 роки іспитового строку та стягнув 10 000 гривень моральної шкоди на користь постраждалої жінки.

Стосунки без кохання
Стосунки без кохання

Чоловік на тому не заспокоївся і подав апеляцію аргументуючи тим, що потерпіла просто брала у нього гроші в борг та не повернула.

Однак судді "розкусила" жадібного чоловіка, та залишили рішення першої інстанції у силі.

Нагадаємо, що 38-річна вчителька спокусила 12-річного школяра, але її відпустили з поліції, після чого вона взялася за старе.

Раніше ми повідомляли, що хлопець зробив дівчині найромантичнішу пропозицію, але загинув до того, як вона сказала "так", кадри останніх хвилин.

Також, чоловік 3 роки оплакував свою сім'ю, якої ніколи не існувало