Літня жителька Китаю переписала усі свої збереження у заповіті на своїх улюбленців - котів та собак. Справа у тому, що діти жінки не допомогали та не підтримували її, коли вона захворіла.

Про це пише SCMP.

Зазначається, що жіночка на ім'я Лю з Шанхаю кілька років тому склала заповіт на своїх нащадків.

Котик. Фото Freepik
Котик. Фото Freepik

Однак згодом вона передумала віддавати свої "кровно зароблені" дітям, а переписала їх на свої пухнастих та хвостатих друзів - кішок та собак.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Справа у тому, що коли вона серйозно захворіла, діти не відвідували її і не доглядали за нею. Також вони взагалі дуже рідко спілкуються із Лю.

За словами пенсіонерки, її домашні улюблені покращують її стан та допомогають швидше ставати на ноги.

Тож Лю переписала свій заповіт і захотіла, щоб усі її гроші після смерті були спрямовані на догляд за її улюбленцями та їхнім потомством.

Місцева ветеринарна клініка була призначена розпорядником її спадщини й відповідає за догляд за тваринами.

Прогулянки із собакою. Фото Freepik
Прогулянки із собакою. Фото Freepik

Однак це виявилося незаконним. Юристи порадили Лю призначити людину, якій вона довіряє, для контролю над ветеринарною клінікою, щоб забезпечити належний догляд за тваринами.

Історія Лю викликала суспільний інтерес, та з'ясувалось, що багато хто б вчинив так само на її місці.

"Як же вона була розчарована і вбита горем, прийнявши рішення нічого не залишати своїм дітям", "Молодець. Якщо в майбутньому моя дочка буде погано до мене ставитися, я теж залишу свій будинок іншим", — писали люди.

Нагадаємо, чоловік вибив око 25-річній красуні за те, що вона не відповіла на його приставання.

Як повідомляв "Знай.ua", живцем згоріли десятки кішок: нелюди підірвали притулок для тварин у Києві

Знай.ua писав, дітей від батька дочки закопували живцем: у Польщі знайшли будинок жахів