До Дня всіх закоханих лишилося кілька тижнів. Багато дівчат зараз шукають найкращий подарунок для своєї другої половинки.

Ми підібрали для вас топ подарунків для Дня святого Валентина.

Чим ще можна порадувати і здивувати його, крім традиційної ранкової яєчні у вигляді сердець, поданого в ліжко кави та поцілунків червоною помадою по всьому тілу?

Пам'ятні місця

Запросіть свого коханого на романтичну прогулянку перед вечерею. Маршрут продумайте заздалегідь. Пропонуємо вам зробити сюрприз та повести свого хлопця у таких куточках міста, де вам було добре удвох. Наприклад, місце вашого знайомства. Тут ви вперше поцілувалися, а ось - та сама алея, де він зробив вам пропозицію... Таких місць, якщо згадувати, можна назбирати на цілу екскурсію. Заодно і нагуляти апетит.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Листи кохання

Це дуже простий та бюджетний спосіб підняти настрій своєму чоловікові на цілий день. Заздалегідь напишіть маленькі записочки із зінаннями, віршами та цитатами про кохання. Розмістіть їх у всі можливі (і неможливі) місця, де їх зможе побачити та прочитати ваш коханий. Кишені, черевики, сумка, чохол мобільного, бардачок в машині - на що здатна ваша фантазія та спритні руки?

Еротична білизна

Не забувайте про тематику свята кохання та підготуйтеся до нього ґрунтовно. Вишукана, сексуальна, зухвала та еротична білизна з мережива або атласу має бути на вас, а не в дальньому куточку шафи. Це той чудовий сюрприз, на який сподівається переважна більшість чоловіків у День святого Валентина.

Халати для двох

Зараз ви можете вибрати будь-який напис, який буде на хлаті. Можна замовити парні з вашими прізвищами, підписами "Улюблена дружина" та "Улюблений чоловік", "Г" та "Mrs.", а для фанатів "Ігри престолів" - "Кхал" та "Кхалісі". Цей подарунок буде одночасно практичним і матиме особливий для вас обох сенс.

Романтична подорож

Чи готові ви здивувати своїх коханих цього дня? Це цілком можливо, якщо ви запропонуєте своїй другій половинці вирушити на день-два на один із курортів. Прекрасна нагода побути вдвох на насолодитися компанією один одного в гарному місці по території України, адже в нашій країні так багато чудових місць.

Нагадаємо, що Китайський Новий рік не за горами: що обіцяє східний гороскоп на 2024 рік всім знакам.

Раніше ми повідомляли про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоби потім не дивуватися.