Українка шукала роботу, а знайшла кредити із боргами на 100 тисяч: як їй це "вдалося"

Мешканка Вараського району Рівненської області потрапила до боргової пастки через пошук роботи в інтернеті.

Її персональні дані використали шахраї для отримання кредитів на загальну суму понад 90 тисяч гривень. Як розповіла жінка із села Степангород, минулого року вона шукала підробіток у соцмережах. Для цього доводилося заповнювати анкети з паспортними даними та ідентифікаційним кодом.

Нещодавно їй почали дзвонити з банків про значну заборгованість за кредитами, яких вона не брала. Виявилося, шахраї взяли гроші від її імені та "накрутили" борг із відсотками до 100 тисяч!

Кредит. Фото: скрін youtube
Кредит. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Гороскоп на лютий-2024 для всіх знаків Зодіаку: хвиля романтики Стрільців, пропозиції для Дів та поїздки Овнів

Астрологи кажуть, що останній місяць зими подарує романтичний настрій навіть найзатятішим скептикам.

Багато хто з вас захоче влаштувати справжнє свято на честь коханих і насолодитися почуттями сповна. У лютому Сонце знаходиться у Водолії. Це завжди цікавий період для всіх знаків зодіаку. У багатьох виникне бажання не шкодувати гроші та витратитися на найкращі речі.

Українці, фото Знай.ua
Українці, фото Знай.ua

У Нацбанку відповіли, які послуги комуналки 2024 року подорожчають: "Наш сценарій..."

Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які з великою відповідальністю стежать за своїми платіжками з комуналки, є дуже важливі новини. Справа в тому, що за прогнозом Нацбанку в Україні мораторій на підвищення деяких тарифів на ЖКП, особливо на газ для опалення, зберігатиметься протягом 2024 року.

Ще є інформація про прогнози на електрику, у цій галузі теж Нацбанк очікує на певне зростання цін.

Про це в інтерв'ю розповів голова НБУ Андрій Пишний під час розмови з "Останнім капіталістом", відео доступне у мережі YouTube.

Комуналка. Фото: скрін youtube
Комуналка. Фото: скрін youtube

Російський ракетний катер "Івановець" на дні: ГУР МО показало деталі успішної операції

Прямо з акваторії Чорного моря прийшли "гарячі" новини. Так, у ніч з 31 січня на 1 лютого 2024 року бійці спецпідрозділу “Group 13” Головного управління розвідки Міністерства оборони України здійснили складну, проте дуже успішну операцію. В результаті злагоджених дій було знищено ракетний катер "Івановець", проекту 1241 року "Блискавка".

Повідомляється, що операція стала можливою за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та платформи United24.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління розвідки МО України в соціальних мережах, також публікуючи відео.

"Івановець", скріншот: YouTube
"Івановець", скріншот: YouTube

"Буде краще...": ведичні астрологи назвали головні події для України у лютому 2024 року

Місяць лютий, у якому два роки тому росія підло напала на Україну, вже поряд. Відомі українські ведичні астрологи Анна та Олексій Суханови розповіли, чи варто очікувати неприємних "сюрпризів" від країни-агресора, а також, що відбуватиметься на фронті, і до чого нам потрібно бути готовими.

Даючи прогноз на січень, експерти поділили його на дві частини. У першій частині йшлося про те, що з 1 січня 2024 року по 16 січня 2024 року буде напружений період. Можливе зниження активності армії Росії.

В цей час збільшується ймовірність надходження нових військових та фінансових ресурсів в Україну, а також військова підготовка нових людей за межами країни.

Українці, фото: Знай.ua
Українці, фото: Знай.ua