Скандал із ТЦК сколихнув Київщину: дівчина запевняє, що тата жорстоко били, поки у мами забирали телефон

На Київщині працівники ТЦК та СП побили водія фури під час вручення повістки. Наразі чоловік перебуває у лікарні зі зламаним носом та численними гематомами на голові.

Про це інцидент розповіла дочка потерпілого на своїй сторінці у Facebook.

Чоловіка зупинили 30 січня у селі Рудницьке Броварського району.

Дочка потерпілого, Вероніка Кольцова розповіла, що її батька силоміць витягли з машини, чоловік упав на спину і в цей момент представники ТЦК почали завдавати йому ударів.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

На Київщині ТЦК побили далекобійника. Фото Facebook
На Київщині ТЦК побили далекобійника. Фото Facebook

Колишні "беркутівці" бунтують проти приєднання до військової бригади: "Це тобі не цивільних на майдані забивати"

Силовики колишнього підрозділу "Беркуту" монтують після пропозиції приєднатися до бригади "Лют". Вони продовжують безкарно й надалі нести службу та отримувати зарплати за рахунок платників податків.

Про це пише користувач Olga Khudetska на сторінці Twitter.

На кадрах опублікованого нею відео силовиків хочуть відправити до бригади "Лют", проте вони вважають, що вже "виконали свій обов'язок" перед державою.

Тарифи на тепло хочуть переглянути: як можуть змінитися суми у платіжках

Українцям хочуть встановити нові тарифи на опалення Суми у платіжках можуть змінитися у мешканців одного з українських міст. Про це йдеться на офіційному сайті комунального підприємства, яке надає послуги населенню.

У Кропивницькому теплопостачальне підприємство "Теплоенергетик" хоче підвищити тарифи на тепло. Відповідну заяву підприємство вже надіслало до виконавчого комітету міськради.

Рішення про перегляд тарифів пояснюють тим, що регулятор прийняв ухвалу, яка внесла зміни до Структури тарифів на виробництво теплової енергії підприємства, які почали діяти з 1 січня 2024 року. Також однією із причин називають зростання прожиткового мінімуму.

батарея, скріншот з відео
батарея, скріншот з відео

Платити за комуналку можна вдвічі менше: кого з українців не розорять платіжки

Частина українців може отримувати допомогу на оплату комуналки від держави. Це може бути субсидія чи пільга. За чинним законодавством України, частина споживачів можуть платити вдвічі менше.

Це стосується членів сімей загиблих військовослужбовців. Про те, хто може отримати те, що потрібно, розповіли у Пенсійному фонді.

Розмір знижки визначається від 21 квадратного метра у розрахунку на 1 кожну особу, яка претендує на пільгу та проживає в приміщенні. Крім цього додатково враховується 10,5 квадратних метрів на сім'ю.

Комуналка. Фото: скрін youtube
Комуналка. Фото: скрін youtube

Вода та водовідведення – дорожчає: яких тарифів варто чекати українцям вже у квітні

Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які уважно стежать за своїми платіжками з комуналки, є дуже важлива інформація. Справа в тому, що у Нацкомісії, яка займається питаннями регулювання ЖКП, вже узгодили зміни тарифів на водопостачання та водовідведення для кількох водоканалів.

Відомо, що ціни на воду зростуть у два етапи – у квітні та липні. Рішення комісії було ухвалено на засіданні 30 січня та направлене на обговорення.

Тарифи на воду. Фото: скрін youtube
Тарифи на воду. Фото: скрін youtube