Вилучив зуб і став погано почуватися: у Кривому Розі підліток помер після візиту до стоматології

У Кривому Розі 14-річний підліток помер після відвідин стоматології. Хлопцю видалили зуб і після цього його стан різко погіршився і він впав у кому.

Про це повідомляє "Інформатор" із посиланням на прес-службу поліції.

Зазначається, що підлітку вирвали зуби в одній із стоматологій у Саксаганському районі Кривого Рогу.

Після візиту до лікаря самопочуття хлопця почало різко погіршуватися. Повідомляється, що підлітка госпіталізували у тяжкому стані, у лікарні він впав у кому і через деякий час помер.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

Українцям компенсують майже 1000 гривень за зимову комуналку: хто отримає гроші

Українці можуть одержати грошову компенсацію за зимову комуналку. Розмір виплати майже 1000 гривень. Про це розповіли в одному із Центрів надання адміністративних послуг.

Грошову компенсацію за житлово-комунальні послуги можуть отримати українці, які розмістили у своєму будинку внутрішньо переміщених осіб на безоплатній основі.

Під час опалювального періоду розмір компенсації становить 900 гривень щомісяця за кожного переселенця. У літній період також надаються виплати, але вони вдвічі нижчі через зменшення витрат на комуналку.

Комуналка. Фото: скрін youtube
Комуналка. Фото: скрін youtube

Підозрюваний у розкраданні 1,5 млрд на ЗСУ Олександр Лієв не зміг навіть пройти поліграф: сам ініціював перевірку

Колишній керівник департаменту Міноборони України Олександр Лієв, підозрюваний у розкраданні 1,5 млрд. грн., які виділялися на снаряди для наших захисників, пройшов поліграф начебто для того, щоб довести свою невинність.

Про це повідомляє hromadське.

Зазначається, що Лієв пройшов поліграф двічі: 2 та 5 лютого. Він сам ініціював цю процедуру і перед її проходженням пройшов передтестове дослідження та відповів на сім питань.

Лієв пройшов поліграф. Фото: видання Суспільне
Лієв пройшов поліграф. Фото: видання Суспільне

Усіх, хто не хоче воювати нардеп, закликав пірнати в Тису: "Шукай інше громадянство"

Українські чоловіки мають борг перед державою, яка може коштувати життя. Але якщо українці до цього не готові, вони мають інший вихід – через річку. Про це заявив нардеп Ігор Кривошеєв в інтерв'ю "Українській правді".

За словами Кривошеєва, чоловіки мають розуміти, що ми боремося за право на існування. І тому слід брати на себе відповідальність. Інакше буде лише один вихід – через річку Тису.

"І якщо ми не готові приєднатися до цієї війни тим чи іншим способом, то ймовірно, що потрібно шукати собі іншу країну. Ну, відверто кажучи. Якщо ви не приймаєте на себе цю відповідальність, то є можливість переплисти Тису та шукати собі іншого громадянства"

Повістка. Фото: Youtube
Повістка. Фото: Youtube

По 7500 гривень на кожну дитину: українські сім'ї отримають додаткову допомогу

Багатодітним сім'ям, які виховують троє та більше дітей, виплатять додаткову матеріальну допомогу. На програму підтримки виділили 80 мільйонів гривень. Про це повідомляється на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації.

У рамках міської цільової програми "Турбота" близько 7500 сімей, які проживають у Києві, отримають додаткову матеріальну допомогу. На виплати передбачено суму у розмірі 80 мільйонів гривень.

Право на отримання фінансової підтримки мають багатодітні сім'ї, які виховують троє та більше дітей, а також стоять на обліку в органах соцзахисту населення міста. Виплати будуть надані також внутрішньо переміщеним сім'ям, які відповідають зазначеним критеріям.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube