Навколо скандального екс-президента США Дональда Трампа зараз багато уваги зосереджено. 17 лютого він розкритикував суддю, який зобов'язав його заплатити великий штраф, і обізвав всю ситуацію як "хитрощі втручання у вибори".

Це рішення стосується штрафу у розмірі 354,9 мільйона доларів, який Трамп має виплатити за обманне завищення свого капіталу з метою ошукати кредиторів. Про це повідомив Reuters.

Дональд Трамп, фото: Getty Images
Дональд Трамп, фото: Getty Images

Відкинувши всі пред'явлені судові рішення на свій бік, на передвиборному мітингу в Мічигані він пояснив їх нападом не тільки на нього, а й "на всіх американців". Чому рішення?

Трамп зіткнеться з чотирма кримінальними справами на рівні штату та федерального рівня, включаючи: звинувачення у виплаті грошей за мовчання порнозірці та завищенні власного капіталу на 3,6 мільярда доларів щорічно протягом десятиліття з метою шахрайства банкірів.

Популярні новини зараз
Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Дональд, незадоволений таким станом справ, звинуватив суддю у приналежності до "лівого крила", націленого на божевілля його поверненню в президенти.

Трамп, фото: Getty Images
Трамп, фото: Getty Images

Також під час свого виступу Трамп не прокоментував смерть Олексія Навального, яка сталася днями, що викликало резонанс у публіки.

Ніккі Хейлі, колишня посланниця США в ООН, розкритикувала Трампа за його мовчання та звинуватила його у підтримці "бандита" — російського президента Володимира Путіна:

"Трамп став на бік бандита, який вбиває своїх політичних опонентів."

"Він постане перед судом у березні та квітні. Він постане перед судом у травні та червні. Він сам сказав, що проведе більше часу в залі суду, ніж у ході передвиборчої кампанії", — сказала Хейлі.

Нагадаємо, Трамп повертається: обіцяє скасувати допомогу та змусити Україну сісти за стіл переговорів

Раніше ми писали про те, що означає рішення Трампа "за день закінчити війну в Україні": і чому нам потрібно цього боятися