У колишнього голови Чернігівської обласної ВЛК під час обшуків знайшли 1 млн доларів

Під час проведення слідчих дій у колишнього голови Чернігівської ВЛК у його квартирі виявили мільйон доларів США (38,4 млн. гривень). Підозрюваного затримано.

Про це повідомляє "Громадське" із власних джерел у правоохоронних органах.

Зазначається, що обшуки проводились 21 лютого у рамках кримінальної справи.

Деталі та обставини справи не повідомляються, проте відомо, що затриманий обіймав посаду голови обласного ВЛК до літа 2021 року.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

У колишнього голови Чернігівської обласної ВЛК під час обшуків знайшли 1 млн доларів. Фото:Telegram
У колишнього голови Чернігівської обласної ВЛК під час обшуків знайшли 1 млн доларів. Фото:Telegram

Нацбанк змінив правила купівлі доларів: "Приват24" вже збирає дані про українців

Від Національного банку України прийшли уточнення щодо низки валютних обмежень. Так у НБУ хочуть запобігти "непродуктивному відтоку капіталу" для захисту міжнародних резервів України та збереження стійкості валютного ринку.

Відповідні зміни внесено постановою Правління НБУ від 20 лютого 2024 року №24, яка набула чинності з 21 лютого 2024 року.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Національного банку України.

Долари. Фото: скрін youtube
Долари. Фото: скрін youtube

За прогулянку з домашнім улюбленцем – багатотисячний штраф: копи попередили українців

Українцям, які мають домашніх вихованців, нагадали, коли звичайна прогулянка на вулиці може призвести до багатотисячного штрафу. Про це йдеться на офіційній facebook-сторінці Патрульної поліції Києва.

Патрульні нагадали українцям про правила вигулу собак. Зокрема, попередили, що прогулянка з домашнім улюбленцем без повідця може спричинити неприємність у вигляді штрафу. Розмір санкції для власника тварини може сягати 5100 гривень.

Щоб уникнути неприємностей під час вигулу чотирилапого, слід дотримуватися кількох правил. По-перше, треба пам'ятати, що вигулювати собаку може особа, яка досягла 14-річного віку. При цьому породи, що належать до небезпечних, можна вигулювати лише з 18 років.

Зірки, які прихистили домашніх тварин: скріншот: YouTube
Зірки, які прихистили домашніх тварин: скріншот: YouTube

Найпотужніша дзеркальна дата в 2024 році: як 24 лютого зробити так, щоб бажання збулося

Щороку ми проживаємо кілька дзеркальних дат, які важливо провести правильно, не роблячи непотрібних дій та вчинків.

2024 року цей день випаде на складну дату для багатьох українців – 24 лютого. Виявляється. саме в цей день можна повернути життя дуже круто і зробити так, щоб удача працювала на вас. Запам'ятайте цю дату – 24.02.2024.

24.02 2024 року має особливе містичне значення як дзеркальна дата, коли числове значення однаково читається з обох сторін. Ця дата, складена з чисел 2 та 4, несе в собі гармонію, партнерство, надійність та потенціал нескінченності. Для багатьох людей цей час стає моментом рефлексії та прагнення змін на краще.

Бажання, фото: Pinterest
Бажання, фото: Pinterest

Українець довів "незаконність" доставки газу: тепер заплатить ще більше

Нещодавно у соціальних мережах і навіть на телебаченні громадськість обговорювала тему "законності" та "незаконності" так званих рахунків за доставку газу споживачам. І ось буквально днями Волинський апеляційний суд скасував рішення Луцького міськрайонного суду щодо "незаконності" плати за доставку газу.

Справа в тому, що сам суд ухвалив задовольнити позов облгазу, а також стягнути зі споживача борг за доставку, а також 7 тисяч судових витрат.

Про це стало відомо завдяки повідомленню консультаційного центру "ГазПравда", яке посилалося на судову ухвалу.

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube