На Закарпатті прокурор Юрій Варга, що став об'єктом юридичної відповідальності через домагання до студентки-практикантки та алкогольне сп'яніння, утримує 2 мільйони гривень готівкою та користується автомобілем тещі.

Інформацію цю отримала редакція 368.media, аналізуючи його декларацію за 2022 рік, яку він представив у 2024 році.

Виявилося, що Варга та його дружина Людмила мають по 1 мільйону гривень готівкою кожен. Зокрема, прокурор з 2014 року користується автомобілем тещі Алли Сабов – Toyota Camry (2014). Слід відзначити, що, незважаючи на можливість отримання службового автомобіля, прокурор вибрав особистий.

Прокуратура України, фото lenta
Прокуратура України, фото lenta

Щодо нерухомості, дружина Людмила має на своє ім'я будинок в Ужгороді (95,1 кв. м) та земельну ділянку в Міжгір’ї. Мати прокурора, Марія Варга, володіє житловим будинком (144 кв. м) та ділянкою (766 кв. м) у місті Хуст.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Варга та його дружина скористалися можливістю безкоштовного користування цією власністю. Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) наразі не розпочало новий аудит прокурора, проте, ураховуючи численні порушення Варги, це надзвичайно важливо.