"Йдемо до тотальної мобілізації": нардеп анонсував українцям великі зміни

Україна крок за кроком наближається до тотальної мобілізації, яка передбачає закриття країни та економіки. На цьому наголосив народний депутат України від партії "Слуга Народу" Олег Дунда в ефірі телеканалу "Київ".

Народний обранець заявив, що тотальна мобілізація вже не за горами і передбачатиме закриття країни та економіки. За його словами, у такому разі економіка буде акцентована на виробництві свого продукту, що дозволить знайти гроші на військові потреби і, ймовірно, мобілізувати більше людей.

"Коли ми вироблятимемо більшість продуктів самостійно, тоді відповідно і знайдуться гроші для фінансування, у тому числі Збройних сил України", - заявив нардеп.

Мобілізація. Фото: скрін youtube
Мобілізація. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям "Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Це вже сотні гривень: як заощадити 42% на опаленні

Мешканці Києва знайшли шлях до значної економії на опаленні за допомогою енергоефективних методів. КП "Київтеплоенерго" поділився корисною інформацією про те, як можна заощадити 42% на опаленні завдяки енергоефективним заходам.

На своїй сторінці у Facebook підприємство розповідає, що житловий будинок у місті Київ на вулиці Петрицького зробив саме так, чим довів правдивість методу.

Мешканці завдяки участі у міській програмі заощадили 42% на оплаті опалення.

Опалення. Фото: скрін youtube
Опалення. Фото: скрін youtube

Відключать без попередження: Київстар заявив про важливий момент

Оператором мобільного зв'язку Київстар користується більшість людей. Проте є момент, який може коштувати відключення від зв'язку, про що попередив Київстар на своїй сторінці.

Управління терміном дії повністю забезпечує безперебійне надання послуг абонентам. Важливо пам'ятати, що термін дії номера продовжився на 1 рік, але лише за дотримання певних умов. Для контракту та підписки це трохи різні умови.

Для контрактників термін дії мобільного оператора не обмежується роком. Однак, якщо абонент не користується послугами зв'язку, то термін дії закінчується через 60 днів відсутності активності за цим номером. Тобто номер має бути активним: телефонні дзвінки, повідомлення, поповнення рахунку.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

"Нафтогаз" попередив українців з приводу оплати: "Щоб уникнути..."

"Нафтогаз" звернувся до побутових споживачів щодо оплати рахунків. Важливе повідомлення опублікували на офіційній facebook-сторінці газопостачальної компанії.

В Україні дозволили нараховувати пеню за прострочення комунальних платежів, тож споживачів закликають своєчасно вносити оплату, щоб не переплачувати та не накопичувати борг.

У "Нафтогазі" нагадали, що для споживачів максимально спростили процес оплати платіжок. Можна навіть не вводити особовий рахунок та не вказувати одержувача.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Нові ціни на макарони, сосиски та яйця мотивують сідати на дієту: задоволення не з дешевих

Українські супермаркети перерахували ціни на низку популярних продуктів. Цього разу ними стали макарони, сосиски та курячі яйця. Скільки доведеться платити українцям, показують дані моніторингу на порталі Мінфін.

Звичні продукти харчування коштують українцям дедалі дорожче. Наприклад, макарони з сосисками та яєчня – вже серйозний удар по сімейному бюджету, оскільки цінники не перестають встановлювати рекорди.

Макарони з фаршем, скріншот: YouTube
Макарони з фаршем, скріншот: YouTube