Газ, світло та воду не відріжуть: кому повернуть мораторій на відключення

Нардепи планують знову запровадити мораторій на відключення комунальних послуг за борги. За текстом нового законопроекту, зі світлом, газом та водою хочуть залишити лише громадян, які належать до вразливих категорій.

Відповідний законопроект уже було внесено до Верховної Ради.

Уряд скасував мораторій на відключення комунальних послуг боржникам, однак із цього правила планується зробити виняток для деяких українців.

Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube
Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Прокурор Дмитро Лавриненко виправдав 3,23 млн грн на BMW X5: "З міркувань безпеки..."

У 2023 році керівник Дніпровської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Дмитро Лавриненко купив новий автомобіль BMW X5 вартістю 3,23 млн грн.

У декларації прокурора зазначено, що метою покупки було забезпечити безпеку сім'ї в умовах можливої ​​небезпеки та у разі чого дозволити швидко евакуювати близьких із міста.

Лавриненко раніше очолював Донецьку спеціалізовану прокуратуру у військовій та оборонній сфері, потім перейшов на посаду голови Дніпровської прокуратури.

Дмитро Лавріненко / фото: Facebook
Дмитро Лавріненко / фото: Facebook

Українцям виплатять одразу 10 пенсій

Деякі громадяни, які виходять на відпочинок, мають право на одноразову виплату допомоги у вигляді 10 пенсій.

Це стосується, зокрема, працівників, які виходять на пенсію на вислугу років: медики, педагоги, соціальні працівники. При виході на відпочинок вони за певних умов мають отримати виплату у розмірі 10 пенсій.

Які умови для отримання 10 пенсій?

Пенсіонери. Фото: скрін youtube
Пенсіонери. Фото: скрін youtube

У вашій бідності винні... ваші очі: володарки якого кольору точно можуть стати мільйонерами

Астрологи за кольором очей можуть визначити багато чого - характер, долю людини та інше, а цього разу вони поділилися, володарки яких очей мають найбільший шанс на добрий достаток.

Величезна різноманітність відтінків очей робить кожну людину унікальною, але астрологи все ж таки розділили їх на види і з'ясували, кому світить забезпечене життя.

Красива дівчина, фото: Знай.ua
Красива дівчина, фото: Знай.ua

Зверніть увагу на кожну деталь: у Нафтогазі зробили важливе уточнення

Українці платять за природний газ двома платіжками – за спожитий обсяг та розподіл. Зокрема, один із платежів йде до газопостачальної компанії "Нафтогаз".

У компанії зробили важливе уточнення щодо актуалізації даних. Це стосується тих випадків, коли споживач змінив інформацію про себе. Це може бути прізвище, електронна пошта, номер телефону тощо. Про те, як оновити дані, розповіли у PMG.ua.

Разом із зміною даних виникає потреба оновити дані в особистому кабінеті. Щоб це зробити, достатньо виконати три прості дії на сайті компанії "Нафтогаз". Для цього виберіть у розділі клієнтів відповідну вкладку. Після чого виконайте наступний алгоритм...

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube