"Не пробати все, що в мене є": герой України Кирило Верес жорстко висловився про перемогу

Кирило Верес, наш герой України, висловився про своє бачення перемоги, що виходить за межі політичних заяв. Замість того, щоб фокусуватися на поверненні територій, він ставить на перший план безпеку та життя свого загону.

Для нього перемога – не у поверненні наших територій на момент 1991 року, а у збереженні кожного життя у його команді.

"Якщо хочете почути брехню, то звичайно виграємо, а якщо хочете почути брехню, то ні. Що означає виграємо? Захопимо Ростов? Пройдемо парадом Кремлем? зберегти життя особового складу. Що для мене виграти? Коли мої бійці (і зі мною погодяться більшість командирів), не гинуть", – каже Кирило.

ЗСУ. Фото Генштаб
ЗСУ. Фото Генштаб

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

34 ухилісти в одному бусі: на кордоні затримали рекордну кількість втікачів. Відразу й побили

На українсько-румунському кордоні, зовсім неподалік контрольно-пропускного пункту «Порубне» у Чернівецькій області, затримали рекордну – святкову кількість ухилістів одночасно, повідомив журналіст Віталій Глагола у своєму телеграм-каналі.

8 березня правоохоронці зупинили зелений Mercedes Sprinter, що рухався за три кілометри від кордону. Усередині вантажного автомобіля опинилися 34 особи призовного віку, які намагалися незаконно перетнути кордон.

на кордоні затримали рекордну кількість ухилянтів
на кордоні затримали рекордну кількість ухилянтів

Гроші в обмін на шлях додому: Україна почне викуповувати своїх біженців у Європи

Денис Шмігаль, прем'єр-міністр України, зробив заяву про можливі зміни для наших співвітчизників, які перебувають за кордоном. Його ідея полягає в тому, щоб не тільки забезпечувати безпеку, а й мотивувати фінансово тих, хто вирішить повернутися додому пізніше.

Прем'єр підтримав ідею президента Володимира Зеленського і запропонував використати гроші від міжнародних партнерів для стимулювання внутрішнього повернення.

Замість відправлення фінансів на зовнішні програми для біженців, пропозиція спрямована безпосередньо на підтримку в Україні.

Українка заходить до автобуса / фото: Знай.ua
Українка заходить до автобуса / фото: Знай.ua

Мати загиблого воїна втілила свій біль у добрих вчинках: купила дзвін, дитячий майданчик та 2 будинки для біженок

Бірківка, маленьке село в Менському районі, стало свідком історії, сповненого героїзму та кохання, коли мати, Ганна Кубай, рішуче вирішила, що біль та втрата її сина Романа на фронті не можуть залишитися просто болем.

Після загибелі сина, одного із 5 своїх дітей, Ганна отримала компенсацію у розмірі 15 мільйонів гривень, і вирішила, що гроші не повинні просто лежати без діла.

Вона вклала їх у щось, що приноситиме добро і радість іншим.

Людина кладе квіти на могилу / Фото: Freepik
Людина кладе квіти на могилу / Фото: Freepik

Виплата збільшених пенсій: чи будуть затримки після індексації

Серед українців виник неспокій щодо ймовірної затримки пенсій та інших соціальних виплат. Чи можливі проблеми із фінансуванням виплат після березневої індексації, розповів прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час щорічної прес-конференції.

З 1 березня в Україні провели щорічну індексацію пенсій, незважаючи на фінансові труднощі, спровоковані повномасштабною війною. В уряді заявили, що українці отримають збільшені пенсії згідно з графіком виплат.

"Все буде вчасно - індексація та виплати. І це важливе соціальне зобов'язання. Усі інші, а це понад 30 соціальних зобов'язань уряд та країна виконують повною мірою", - запевнив чиновник.

Отримання виплат. Фото: скрін youtube
Отримання виплат. Фото: скрін youtube