Пенсіонерка з Вінниці Алла Стадницька стала головною героїнею незвичайної історії, коли суд відібрав у неї квартиру через підтримку росії та сепаратистських настроїв.

Алла Стадницька – 80-річна вчителька, яка десятиліттями викладала фізику у школі, стала фігурантом першого випадку в Україні, коли житло конфіскували через сепаратистські переконання.

Алла Стадницька / фото: скріншот Youtube
Алла Стадницька / фото: скріншот Youtube

Алла перебралася до Росії, коли почалася пандемія. Зникнувши з рідної країни, Стадницька знайшла своє місце в російській соціальній мережі "Однокласники", де відкрито підтримувала росію та закликала путі на врятувати, за її словами, "бандерівську Україну".

Слідство з’ясувало, що Стадницька стала активним учасником обговорень, де російські загарбники опинилися не в ролі ініціаторів війни, а Україна та її президент – у ролі провокаторів.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Алла Стадницкая / фото: скриншот Youtube
Алла Стадницька / фото: скріншот Youtube

Педагог, який колись формував уми учнів, тепер підтримував ворожі настрої щодо своєї країни.

Доля Стадницької набула несподіваного обігу, коли суд у Вінниці не лише засудив її до чотирьох років позбавлення волі заочно, а й конфіскував житло.

Дім Алли Стадницької / фото: скріншот Youtube
Дім Алли Стадницької / фото: скріншот Youtube

Ця подія стала першою в Україні нагодою, коли квартиру відбирають через підтримку росії та сепаратистських настроїв.

Її житло стало предметом громадської дискусії у Вінниці. Містяни пропонують віддати квартиру ветерану війни, створюючи тим самим альтернативу сепаратистським переконанням – символ патріотизму та любові до України.

Раніше ми писали про те, що пенсіонерка потрапила до Книги Рекордів Гіннесса, застрягши в ліфті не на день і навіть не на два

Крім того, Знай.ua повідомляв, пенсіонери можуть залишитися без копійки за душею: все через одну процедуру

Вам буде цікаво дізнатися, пенсіонерка впала в кому після платіжки за воду