Про це він розповів у програмі «Різні люди».

Як зазначає нардеп, на рівні Євросоюзу певні рішення щодо ситуації на польсько-українському кордоні ухвалюються, але це все одно відбувається і має вирішитися між Україною і Польщею. До того ж, додає він, у Львові засідає група, уряди намагаються знайти порозуміння і працюють по складних питаннях. За словами гостя програми, тут, безумовно, є питання до цих протестувальників, до того, що там є російські агенти і впливи, але є питання і до України, до помилкової дипломатії.

«Виступ президента на Генасамблеї ООН був помилковим, там не можна було ставити на один щабель Польщу і росію ні в якому разі, а тим паче у момент, коли в них вибори. Це була помилка. Історія з виїздом українського уряду для якогось незрозумілого стояння на кордоні – це помилка. Ми зробили свою низку помилок, які зараз уже треба їх виправити», - пояснює Олексій Гончаренко.

Нардеп підкреслює, що нас із поляками набагато більше об'єднує, ніж роз'єднує, зокрема, нас об'єднує спільний ворог, спільне європейське майбутнє і ще багато чого. Тому, стверджує він, зараз треба видихнути і крок за кроком відмотувати ці речі назад.

«Нічого критичного там немає, абсолютно нічого критичного там немає. Це питання дипломатії, так, не простої, так, з відстоюванням і боротьбою за власні інтереси, але це те, чому треба вчитися, як це робити, але робити це гідно і без помилок», - підсумовує Олексій Гончаренко.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, як змусити росіян вийти нарешті на протести проти путіна.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, яка ціль прориву Легіону «Свобода Росії» у Білгород.